Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

MTV HD bych také uvítal

Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2

Odesláno
z FB:

Zdravím Pavle,

..... ale každý klient od nás bude předem informován. ....

Monča, UPC Facebook tým

:lol::lol::lol::lol:

Zákazníci s CA moduly jsou informování týden před vypnutím souběžného vysílání. takže je ještě dostatek času.

99% zákazníků se STB ani nepozná že se něco změnilo, takže se jin z provozních důvodů nic neposílá - tolik pro šťouraly

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Tak to jsem zvědav, jestli daj Fandu HD i do UPC DVB-T... :scratch:

Odesláno

Nedaj

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno
Má vůbec smysl se ptát po Animal Planet HD? To už je jako případ Eurosport 2 HD. Kolik různejch stanic už přidali, ale Animal Planet HD jen stále slibují.

Zdravím.

Jsem z toho také mírně zmatený. Ve frekvenčním přehledu UPC je TV Animal Planet HD uvedena pod předvolbou 127, ale mé TV jsem ji v HD nenašel. TV Fanda HD není ve frekvenčním přehledu uvedena vůbec, já ji mám na (Smíchov).

Odesláno

Technik:sám si šťoural a ještě navíc neumíš číst,nebo si úplně shnilý číst.Jinak bys věděl,že mám taky CA modul a nic z UPC nedostávám.Běž vykládat ty svoje bláboly někam jinam ;-)

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Milý tramíne, nemyslím si, že technik vlastní křišťálovou kouli... Naopak si myslím že, na rozdíl od Tebe, většina uživatelů vítá informace, které technik poskytuje.

Odesláno

Milý Retiree: reagoval jsem na "technikův" příspěvek ve kterém tvrdil,že všichni majitelé CA modulů dostanou od UPC týden dopředu upozornění ohledně přeskupení kanálů,což je v mém případě(a nejen v mém!)lež a ještě mě potituloval šťouralem.Ať tady klidně supluje to,co má dělat UPC ,ale ať laskavě nelže(alespoň v kauze informování ze strany UPC)a nenazývá mě kvůli tomu šťouralem,když nemá pravdu.Tolik krátké shrnutí a ještě dodatek,že moje reakce a obrana byla určena uživateli pod nickem "technik" a ne Tobě.Jestli jsem se Tě ale tím příspěvkem nějak dotknul,tak se Ti hluboce omlouvám.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Další OT:

Mě se omlouvat nemusíš, ale také nemám rád pokud zde kdokoli publikuje různá šťouchnutí či urážky, zvláště proti těm, kteří se svými příspěvky opravdu snaží pomoci a ostatní informovat. A to ani tehdy, když se jim to zrovna nepovede.

Tuším, že za tuto svou "chybku" ohledně informací už "technik" omlouval, nebo to byl "Marek-26"?

V každém případě prosím o vrácení se k tématu "Nové stanice -" :)

Díky

Odesláno

Jen pro upřesnění: technik: Zákazníci s CA moduly jsou informování týden před vypnutím souběžného vysílání. takže je ještě dostatek času...

Chtěl jsem reagovat podobně, pak jsem ale si příspěvek znovu přečetl...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague