Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ano,byl to Marek-26.Já taky nemusím,když se navzájem napadáme,ale určitě sis všimnul,že jsem to nebyl já,kdo s tím začal.Jen se bráním proti nařčení,že jsem šťoural.Ať se technik a jiní vyjadřují k problémům,se kterými mohou někomu pomoci,ale ať se nevyjadřují ke věcem ve kterých nejsou dostatečně v obraze a ještě k tomu používají nevhodné titulování diskutujících.Já to rozhodně nemíním nechat bez odezvy,na to mám s UPC příliš mnoho špatných zkušeností.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Retiree:vážně si myslíš,že mi nějaké upozornění přijde,když jsem od nich za cca 8 let nedostal vůbec nic?Ale už mě to nebaví...

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Tak dej výpověď a máš klid.

Odesláno

No to se ozval ten správný patolízal,tys mě fakt rozesmál :D:D:D

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Nenervuj se, praskne ti žilka a co potom...

Odesláno

Nevíte,kdy bude zařazen Fajnrock TV (http://www.fajnrocktv.cz/). V frekvenčním přehledu digitální kabelové televize UPC je zapsán na 54.pozici ? Nyní(zatím?) je tam (Music Box).

Odesláno

Ten seznam od UPC bych v případě nových kanálů nebral tak doslovně. Na kanálu 127 tam uvádí AnimalPlanet HD a přitom tam včera dali Fandu HD :D . Což o tom seznamu vypovídá své.

Odesláno

Animal HD se uz mel vysilat, jenze zastupci Discovery se pry nejak na posledni chvily cukli a nepustili to,

takze si musime pockat az se to vyresi.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Informace z facebookové stránky UPC 12.-13.3.2013 :

"Asi Vás nepotěším, ale stanici Fanjrock TV zatím neplánujeme spustit. Zařazení programu Animal Planet HD je v přípravě a věřím, že se ho v brzké době se Vy i další klienti jistě dočkáte :-). Ovšem Sport2 HD bohužel v nejbližší době nezařadíme."

Katka, UPC Facebook tým

Monča, UPC Facebook tým

Škoda Sportu2 HD....

Odesláno

tak už jen 144,5 hodin a bude to tu :-)

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague