Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tak jsem zkusil ten obraz je bída máznutý jako prase. .To si dělali srandu 139 Kč .

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

No nevím, mě šel chvíli na 33 kanále, obraz hroznej, zvuk se sekal, pak i obraz, pak vše zmizlo a na 33 je Sport1....a ten novej Filmbox nikde :-(

LOkalita Praha - Nusle

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • VF Station, CA modul
  • Praha-Nusle
Odesláno

No vidíš, mě to v Praze Nuslích funguje

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Nevi nekdo jaky je alespon orientacni plan uprav kabelove nabidky UPC? Nechci zbytecne dokola ladit / tridit kanaly na TV. Filmbox Extra 1 tu uz chytam, a tak bych to i preladil. Mam tu Petku, (MusicBox), rezervu a 10 testu. Asi mi nikdo nerekne datum, ale je treba rozumna sance, ze se muze brzo neco zmenit? Diky.

Odesláno

Uz me to taky jde - na kanale 26. A zase se mi vsecky kanaly rozhodily - myslim poradi, ach jo :-(

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • VF Station, CA modul
  • Praha-Nusle
Odesláno

Já od doby, co odešel Malina, na UPC Informuje nekoukám. Bez něj to je nuda. Ale aspoň, že to je širokoúhle :lol:

Jo a v květnu možná přibudou dvě stanice...

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Já mám Filmbox Extra 1 na volbě 33, ale horší je, že zvuk CZE je nějaký takový ... maďarský. :(

Přeladění pomohlo. Filmbox Extra 1 je nyní na pozici 19. Zvuk CZE je stále podobný maďarštině, zato ENG zní poněkud španělsky.

Odesláno
Já od doby, co odešel Malina, na UPC Informuje nekoukám. Bez něj to je nuda. Ale aspoň, že to je širokoúhle :lol:

Jo a v květnu možná přibudou dvě stanice...

Jeden z největších vydavatelských domů Mafra (MF Dnes, Lidové noviny) startuje expanzi na televizním trhu. V květnu spustí druhý kanál hudební televize Óčko, který se bude zaměřovat na starší hity z 80. a 90. let. Plán již podle informací Borovan.cz schválilo představenstvo Mafra. V tuto chvíli jsou na stole dva pracovní názvy nové televize Óčko Hity a Óčko Retro.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
  • po 2 týdnech...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague