Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tak kdy konečně pustí ty nové stanice, bude to tedy zítra jelikož je začátek nového měsíce?Nemáte někdo info?

Odesláno

Zeptal bych se Jacka_6428, ten má zaručené informace

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Mohl by podat nějaké bližší info.Zatím stále jen testují všechno v kódu.

Odesláno

Co všichni máte nic netestuji ,Severní Čechy vůbec nic nového.

Odesláno

Praha na frekvenci 834 Mhz je vysíláno 10 programových pozic označených test 1-10.Na některých je vysílán teletext Markízi (Dajto a Foor) a jinde zase epg.

Odesláno

....a jak ty testy naladim?? Na STB Kaon 4003 zadne testy nemam, jsem na Praze 4......

Odesláno

Já používám CA modul v televizi a naladil jsem to hned jak se objevila zpráva na parabole tuším minulou sobotu.Zkus zadat frekvenci 834 Mhz a uvidíš jestli ti to něco najde.

Odesláno

já používám taky dekódovací modul a televizi Panasonic a nic nenaladím. Severní Čechy.

Odesláno

Na 834 nenaladím nic a to zkouším 5000 a 6900.

Cca dva tři týdny zpátky jsem naladil na 842 s regionálním programem 10x test. Jednou se objevil u některých EPG a teď nic a ani ten test. Počitám, že 3. a 4. zasedá RRTV, tak snad potom.

Lokalita Frýdek-Místek

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague