Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

to vpa:Jestli to byla reakce na me,tak ano. Signal bude dostupny v unoru pro operatory. Kdy a jestli vubec zbyle HBO a Cinemaxy v HD zaradi zalezi ciste na operatorech. Aby to nedopadlo jako s HBO GO:(

Odesláno

Podle serveru parabola.cz bude zítra 31. 1. 2014 rozšířená nabídky o stanice Slovak Sport 1 a Slovak Sport 2 HD.

Odesláno

Slovak Sport 1 i Slovak Sport 2 HD umísťuje UPC Česká republika do programové nabídky Komfort. Program Slovak Sport 1 bude navíc součástí tematického balíčku Sport, který již obsahuje programy Sport 1, Sport 2, Nova Sport, Nova Sport HD, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport HD, Eurosport2 HD, Extreme Sport a Golf Channel.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Ještě mi ale atále chybí Sport 2 HD:(

Odesláno

No vidíte, ještě včera večer to mělo být až v pondělí :-D

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Pro technika:jsou známy frekvence,na kterých se bude vysílat,nebo se budou vyřazovat nějaké stanice a toto bude náhrada za ně?Protože nikde v TZ tyto frekvence nejsou uvedeny a jelikož má modul,tak se mě nechce znovu všechno ladit a třídit.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Po zavolání na KC jsem zjistil,že SS1 by měl být místo rezervy za ESPN a SS2 HD bude dočasně místo DeluxeMusic HD.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Takový "docasne" programy zboznuju!

Odesláno

prý zítra, mi už to běží :mrgreen:

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek
Odesláno

Zatím stále platí, že mux 610 MHz/256QAM je pouze s tarifem 250 Mb/s, čili pro většinu nedostupný. A ano, Slovak Sport 1 už běží v muxu 682 MHz.

EDIT Tak už to neplatí, SS2 HD je FTA, viz další příspěvky

EDIT 2 Tak už není FTA, ale v nabídce Komfort (asi)

Upraveno uživatelem Návštěvník

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague