Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník c12345

Ještě včera jsem si myslel, že vyřazení z programové nabídky UPC stanice Nova Sport, je "aprilový žertík", kterým si UPC zalaškovala se zákazníky. Ovšem opak je pravdou a navíc skončili i upscalové stanice Nova Cinema HD a Fanda HD. Chápu, že o peníze jde především ovšem, ale mě jako zákazníka spor UPC a vlastníka Novy defacto nemusí vůbec zajímat. To, že to nahradí Slovak Sport není totiž adekvátní náhrada co se týká kvality stanice a skladby sportovních přenosů.Jako koncový "zákazník " si za své služby platím a není to zrovna málo kolem 14 stovek měsíčně i s internetem. Takže si to trošku schrňme : 1- Od února zrušila UPC všechny slevové balíčky kompletně pro všechny. Ptám se proč pro dlouholeté zákazníky zákazníky (já např. jsem u UPC a platím od převzetí po Karnevalu) neponechala nějaké slevové balíčky, proč všechny akce co byli byli pro "nové zákazníky", proč např. pro dlouholeté zákaznhíky nedala UPC jako bonus např. ty kanály v HD, které jsou svázány s nejrychlejším internetem. Co já jako dlouholetý zákazník mám za "bonus" dejme tomu za věrnost firmě?Odpovím si sám zhola nic, takže zřejmě nezbyde nic jiného než si v okolí (a naštěstí mám na výběr, lituji ty, kteří nemají ) najdu jiného providera a svých cca 16 tisíc ročně dám jemu a vyjde mě to ještě levněji a za kvalitnější nabídku. 2- od března zrušila ten "plátek" UPC informuje což je logické, protože není o čem informovat a psát co se ruší by asi bylo nanic. 3- Služba typu HBO GO tu ta slavná společnost asi testuje už asi dva a půl roku a informace z klientského centra " připravujeme" zaznívají už minimálně rok a půl. a Platím se HBO balíček tak bych taky chtěl jako bonus a je to běžné u jiných providerů, kteří tuto službu mají mít i přístip na HBO GO. Dále stanice HBO 2, HBO Comedy, Cinemaxi dostal jsem rovněř z klientského centra odpověď, že v HD se "připravují" už asi přes dva a půl měsíce... a na foru se zde od různých "techniků" a Honzů z Faceboaku UPC už asi měsíc a půl ozývá rovněž slovo " připravujeme". popř. testujeme. Pánové jitrnici na hlavě nemám a jsem už náchylný na foru na slovo " připravujeme", .... místo toho včera "připravujeme" se objevilo "vyřazujeme". Obrátím se schválně no NOVU a UPC, aby mi vysvětlil jestli vůbec někdo odpoví důvod vyřazení toho programu abych byl tedy objektivní. Na závěr uvádím, že politika UPC je strašná a úplně postavená na hlavu co se týká rozhodování a také přístupem k dlouholetým předplatitelům, což v samém důsledku znamená jediné jejich odliv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ambroz

Fanda HD a Nova cinema HD nebyl upscale!No,tak parada na sport v SD na Fandovi se neda koukat:(S vyrazenim Novy sport se dalo pcitat, protoze uz skoro nic nenabizi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Petr Dostál

...takže velká gratulace na Moravu a Slezanům,my tady v Čechách můžeme maximálně tak leda připočítat kanály na ulici :lol::lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mimochodem, pořád nechápu, proč my v HK máme v kabelovce Němce, když ve vzduchu tu máme Poláky.

  • Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...