Přejít na obsah

Nové stanice ...

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

teď jsem taky dostal email od UPC

AKCE BALÍČEK FILMBOX PLUS na PŮL ROKŮ ZA 1 KČ POTOM ZA 138 KČ.AKCE DO 20.6.

Již od 23. června spouštíme HD verze programů HBO2, HBO COMEDY, CINEMAX a CINEMAX 2.

Programy od HBO v HD kvalitě dostanou vás, klienty UPC, na zcela jinou úroveň televizní zábavy. Celkem budete moct v Digitální televizi UPC sledovat 30 programů v HD kvalitě.

Pro 4 nové programy v HD vytvoříme nový multiplex a v přehledu programů je zařadíme na pozice 133 – 137. Programy se vám v boxech načtou a zařadí automaticky. Klienti s TV přijímači a CI+ moduly budou muset nové HD programy manuálně doladit.

A dobrá zpráva nakonec – programy zařadíme do balíčků HBO, CINEMAX a SUPERFILM bez úpravy cen.

Od 23. června se můžete těšit na nový program TLC, z rodiny programů Discovery. Tento nový kanál se zaměřuje na ženy, kterým předkládá vše od módy a životního stylu až po vaření a "lifestyle" seriály.

Více o programu TLC zde.

Program TLC bude zařazen do nabídky spolu s Discovery, tedy do nabídky Komfort a do tematického balíčku Darwin (naleznete jej také ve starších nabídkách Standard a Supreme).

Již od 5. června jsme zařadili do vysílání program Country No. 1. Program vám přináší pořádnou porci muziky, navíc nepůjde jen o českou country – produkce má k dispozici kolem 1 000 klipů pravé americké country. Pamatujete CMT, Country Music Television? Tak tohle je program přesně pro Vás.

Country No. 1 najdete na pozici 29, namísto slovenského Music Boxu. Na této pozici již delší dobu a po většinu dne hrál druhý Šlágr TV, ale v nevhodné obrazové kvalitě. Šlágr TV se nachází standardně na pozici 117.

Nový program Country No. 1 byl zařazen do všech digitálních nabídek a také do nabídky DIGI MINI.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3751-nov%C3%A9-stanice/page/105/#findComment-73110
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Tím 15 programů, které nepotřebují STB zřejmě myslíš analogové programy...

UPC Expres je v analogovém vysílání stále na své pozici, Šlágr TV v analogové nabídce není, tedy alespoň v mé lokalitě.

Jsem divákem důchodového věku (bohužel), o Šlágr TV jsem nežádal a ani mě nezajímá, analogové vysílání nesleduju :D

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3751-nov%C3%A9-stanice/page/105/#findComment-73112
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...