Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Přesně tak, je to relativní. Já třeba uvítám Óčko Expres nebo Comedy Central spíš, než další kanál pro ženy (IDXtra), ale chápu, že Violetka jako žena to asi bude vidět jinak.

Odesláno

Jen abych se ujistil, Comedy central zatim nevysila???

Odesláno

V muxu jsou dvě kódované HD rezervy...

Odesláno
Jen abych se ujistil, Comedy central zatim nevysila???

Bude zítra jako výměna za jiný program

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno
Přesně tak, je to relativní. Já třeba uvítám Óčko Expres nebo Comedy Central spíš, než další kanál pro ženy (IDXtra), ale chápu, že Violetka jako žena to asi bude vidět jinak.

IDXtra není zrovna to, po čem bažím, uvítala bych spíš ty další dva mnou jmenované...ale lepší než Comedy Central, zřejmě máme každý jiné zájmy, já se zajímám o zločiny, vraždy, kriminologii, fornzní disciplíny... Comedy Central nebo Očko expres..nevím, co na to říct... dívala jsem se na programovou náplň kanálu Comedy Central, je to zoufalství

Odesláno

Ocko Expres HD - kolik asi tak tech klipu zde vysilanych, bylo natoceno v HD? Takze k cemu HD? Proc se vsechny nove sportovni kanaly perou do Komfortu, a ne taky treba do Sport nabidky? No jo, to by sportovci neprekousli.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

No řekl bych, že jediný kanál který není ve sportovním balíčku je AutoMotorSport HD. Ostatní by tam měli snad být.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
Ocko Expres HD - kolik asi tak tech klipu zde vysilanych, bylo natoceno v HD? Takze k cemu HD?

Stačí koukat na to logo a je vidět že Ocko Expres HD je upskalované z SD.

• Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice
Odesláno

Jinak koukam na ty nove stanice - pekna prehlidka barevnych kosticek...Sakra, proc zrovna CC musi byt v Plus baliku?

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Nové stanice nejedou. Pojedou zítra. Není vše ready. Óčko Expres se musí napojit na HD signál ze studia, vždyť se v HD vyrábí, Nickelodeon nemá CZ stopu... Já věřím, že zítra už vše bude OK.

Osobně jsem zvědav, odkud Viacom ten CZ zvuk veme. Tipuju to na upscale audia z SD verze. Ale může jen překvapit...

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague