Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Jo, taky si myslím. I když bych asi věřil tomu, že je to nejméně sledovaný slovenský kanál, těžko se mi věří tomu, že je nejméně sledovaný ze všech zpravodajských kanálů. Naopak bych čekal, že po ČT24 bude nejsledovanějším zpravodajským kanálem.

Jinak mi už konečně všechny nové kanály naskočily. Ale nechápu, proč až teď, když jiným to šlo už od včerejška. To UPC napojuje nové kanály postupně v různých lokalitách nebo co?

Odesláno

Osobně si myslím, že hlavním důvodem pro vyřazení TA3 bylo to, že Comedy Central musel přijít do stávajícího multiplexu, nejlépe vyhovoval multiplex 10 a program, který tam byl nejvíce nevhod byl TA3. Podívejte se na seznam starší a dnes. Je to vidět na první pohled.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno

Tak pro me je Comedy Central vlastne nekoukatelny. Titulky jsou u me o dost predsunuty, tak, ze je to aspon pro me nekoukatelny. Skladbu sitcomu moc nehodnotim, ale ty tri, co jsem zkousel, nic moc....No a Nickelodeon HD v anglictine asi moc moje deti neoslovi! Treba brzy pridaji ceskou stopu, ale ted je zaparkovany u rezerv. Jedinej dobrej kanal je Ocko Expres, MTV v HD je asi pro mladsi...

Odesláno

Dobry den, nevi někdo co se chysta v kabelovce na kanalech rezerva 1 a 2 hd?

Odesláno

Možná Sport 1 a 2 HD.

Odesláno

Presne to me vcera napadlo. Bylo by to docela logicke.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Očko Expres HD není vůbec ve vysokém rozlišení jako MTV live HD ale je to mazanice. :(

Odesláno

Očko Expres HD - Ostrava-Poruba - mazanice+kostičky!

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba
Odesláno

Ocko Expres HD - Melnik - vcera vecer naprosto v pohode!

Odesláno

Uz me to zacina s***. Chci Expres v nativu a chci u Nicku CZ zvuk. Hned.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague