Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
Nový televizní kanál Mňam TV získal licenci na pozemní vysílání od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Ostrý start nové televize je připravený na 21. února. Kromě volně dostupného terestrického vysílání v multiplexu MUX8, bude zároveň od stejného dne k naladění na pozici C-20 na set top boxu pro české předplatitele společnosti UPC Česká republika

Není potřeba nic ladit, funguje místo HD+SD.

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Přesně tak, Mňam je na pozici HD+ SD, které se ale nikam nepřesunulo, bylo prostě vyřazeno. HD verze ale zůstává. Že by už UPC přece jenom začalo s tím vyřazováním SD kanálů?

Jinak mi už i na Kaonu naskočily všechny kanály.

Odesláno

Nejpozději ve středu 25.2. se dozvíme, zda UPC zařadí do nabídky Sport 1 HD a Sport 2 HD. Sport TV bude mít tiskovku ohledně F1 a při té příležitosti oznámí operátory. kteří budou vysílat Sport 1 HD. Doufám, že tam bude i UPC, jsem asi nepoučitelný optimista :-)

• 500 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • HD Mediabox
  • Praha Modřany
Odesláno
:D
  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Co furt máte s tím sportem? a číhat na každý nový kanál..nepochopím...pokud zaregistruju nový kanál, který mě nezajímá (drtivá většina) tak ho okamžitě zablokuju, aby mi v EPG nestrašil :)

Odesláno

Tak si zablokuj vše a nekritizuj sportovce.

• 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • CA modul
  • Teplice
Odesláno

Prý sportovce :D :D :D :D Gaučing u TV není moc sportovní disciplína :D :D :D

Odesláno

Co Cech, to sportovec. S ovladacem v ruce :lol:

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Jo správně, žádný sportovní kanál! Víte kolik to stojí? To by nás čekalo zdražení! Radši přidat pár kanálů o vaření, pár zpravodajských kanálů třeba zajímavé by bylo se dovědět co se děje na Kubě a taky pár stanic s církevní tematikou- tu upc úplně odbývá (jen Noe). Blbý sport, nic napínavého a ještě to nemá sledovanost, měli by ho vyřadit z vysílání a možná by jsme platili méně. Když sport, tak sportovní tance.

Odesláno

Naštěstí F1 dává ORF a tu UPC má,kdyby bylo nejhůř.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague