Přejít na obsah

Nové stanice ...

Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Tak podle sdělení UPC nezařadí kanál Crime&Investigation, ačkoliv původně to vypadalo, že ano, nevím co si o tom myslet, protože podle mě je o takovýto druh kanálu velký zájem. Kdyby byl aspoň Investigation Discovery s českou stopou. Sakra! :evil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No podle sdělení klientského centra... když mají na Slovensku C&I s českou stopou a Investigation Discovery též, tak v čem je problém? Ať zruší kanál History, tam jsou stejně samé kraviny a zařadí raději todle. :idea:

Odkaz ke komentáři

History býval výborný kanál, když vysílal dokumenty o historii. Teď, když ten kanál zničili lacinou zábavou o aukcích čehokoliv a překupování starých amerických šuntů, se na něj už opravdu dívat nedá. Jen doufám, že Američany časem ty ptákoviny omrzí a vedení kanálu se vrátí k tomu co má v názvu.

Odkaz ke komentáři

Tak podle sdělení UPC nezařadí kanál Crime&Investigation, ačkoliv původně to vypadalo, že ano, nevím co si o tom myslet, protože podle mě je o takovýto druh kanálu velký zájem. Kdyby byl aspoň Investigation Discovery s českou stopou. Sakra! :evil:

Mohu se zeptat, kdo nabízí ID Discovery s českou zvukovou stopou?

Nějak to v distribučních kanálech Discovery nevidím ....

No podle sdělení klientského centra... když mají na Slovensku C&I s českou stopou a Investigation Discovery též, tak v čem je problém? Ať zruší kanál History, tam jsou stejně samé kraviny a zařadí raději todle. :idea:

Takže podle sdělení českého KC UPC mají na Slovensku ID Discovery s českým zvukem, zajímavé.

Nemohl by se k tomu někdo ze Slovenska vyjádřit, zda tomu tak opravdu je?

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odkaz ke komentáři

Kamaráda ze Slovenska mi říkala, že ID a C&I běží na slovenském UPC obojí s českou stopou, ale některé pořady jsou v originálním znění. Mi hlava nebere, proč C&I je na Slovensku a tady ne? :shock: Prostě tady máme vše osekané, set top boxy z doby prehistorické, totéž telefony, modemy snad už vymění.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...