Jack_6428 Odesláno 12. září 2014 Sdílet Odesláno 12. září 2014 Zajímavá odpověď. Uvidíme. Jinak... http://www.digizone.cz/clanky/hbo-integruje-portal-hbo-go-primo-do-boxu-jednotlivych-operatoru/ Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. září 2014 Sdílet Odesláno 12. září 2014 Tak podle sdělení UPC nezařadí kanál Crime&Investigation, ačkoliv původně to vypadalo, že ano, nevím co si o tom myslet, protože podle mě je o takovýto druh kanálu velký zájem. Kdyby byl aspoň Investigation Discovery s českou stopou. Sakra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 12. září 2014 Sdílet Odesláno 12. září 2014 Vážně? A podle kterého sdělení? ID s CZ stopou asi nebude, protože se zdá (podle toho co píše UPC), že ho berou "odjinud". Pravděpodobnější mi přijde už zařazení ID Extra. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. září 2014 Sdílet Odesláno 13. září 2014 No podle sdělení klientského centra... když mají na Slovensku C&I s českou stopou a Investigation Discovery též, tak v čem je problém? Ať zruší kanál History, tam jsou stejně samé kraviny a zařadí raději todle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. září 2014 Sdílet Odesláno 13. září 2014 History býval výborný kanál, když vysílal dokumenty o historii. Teď, když ten kanál zničili lacinou zábavou o aukcích čehokoliv a překupování starých amerických šuntů, se na něj už opravdu dívat nedá. Jen doufám, že Američany časem ty ptákoviny omrzí a vedení kanálu se vrátí k tomu co má v názvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 13. září 2014 Sdílet Odesláno 13. září 2014 Tak podle sdělení UPC nezařadí kanál Crime&Investigation, ačkoliv původně to vypadalo, že ano, nevím co si o tom myslet, protože podle mě je o takovýto druh kanálu velký zájem. Kdyby byl aspoň Investigation Discovery s českou stopou. Sakra! Mohu se zeptat, kdo nabízí ID Discovery s českou zvukovou stopou? Nějak to v distribučních kanálech Discovery nevidím .... No podle sdělení klientského centra... když mají na Slovensku C&I s českou stopou a Investigation Discovery též, tak v čem je problém? Ať zruší kanál History, tam jsou stejně samé kraviny a zařadí raději todle. Takže podle sdělení českého KC UPC mají na Slovensku ID Discovery s českým zvukem, zajímavé. Nemohl by se k tomu někdo ze Slovenska vyjádřit, zda tomu tak opravdu je? - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník black13 Odesláno 13. září 2014 Sdílet Odesláno 13. září 2014 Nie, ID je aj na Slovensku iba s originalnou zvukovou stopou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. září 2014 Sdílet Odesláno 13. září 2014 Kamaráda ze Slovenska mi říkala, že ID a C&I běží na slovenském UPC obojí s českou stopou, ale některé pořady jsou v originálním znění. Mi hlava nebere, proč C&I je na Slovensku a tady ne? Prostě tady máme vše osekané, set top boxy z doby prehistorické, totéž telefony, modemy snad už vymění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. září 2014 Sdílet Odesláno 13. září 2014 Oprava: Na Slovensku má českou stopu jen C&I. Teď jsem to ověřovala u kamarádky z Košic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 13. září 2014 Sdílet Odesláno 13. září 2014 Aspon ze je tam ta polska, ta staci. - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky