Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

S tim CCE mate pravdu. To epg nesedi a je pro jinou verzi. Chtelo by to opravit.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

No, to Óčko Expres mi připadá šíleně hnusné i na upscale. Když porovnám kvalitu Óčka Expres s upscalovanou Prima Zoom nebo Novou v DVB-T od UPC, tak je to jako nebe a dudy, navíc dudy v rukou pěkně mizerného dudáka :lol:

Ale narazil jsem ještě na jednu podivnost a to u AMC. Na settopboxu (Kaon 4003) mám dvě zvukové stopy označené jako CZE a ENG/RON, zatímco na televizi mám tři, českou, anglickou a rumunskou. Tohle se mi stalo poprvé a nevím kde může být problém.

Odesláno

Mám takový menší problém. Mám na jedné TV Setobox a na druhé CA modul. Na setoboxu nově přidané programy ( Očko Expres HD, Nickelodeon HD a MTV Live HD) fungují normálně, ale na CA modulu hlásí zakódovaný kanál. Čím to může být? I když si myslím že to vliv nemá, uvádím že se jedná o lokalitu Olomouc.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Z DVB-T muxu 522MHz zmizelo Óčko Express HD, místo toho Óčko Express v SD.

• Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice
Odesláno

Vypadá to tak, že mux 27 (522) v DVB-T funguje jen v Praze - neníliž pravda?

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

jsem si listoval v programove nabidce UPC a vsimnul jsi stanice - C8, AMC, Nickelodeon HD, MTV HD a OCKo HD...ale nejak se mi nedari to naladit...

Odesláno

C8-dělí se o pozici s Minimaxem(vysílá od 20 hodin),AMC-bývalá stanice MGM(není potřeba ladit),Nickelodeon HD, MTV HD a OCKo HD-nové stanice,stb by měl naladit sám,u CA modulu nutno naladit manuálně(frekvence 594 MHz,přenosová rychlost 6900 kb/s,modulace: 256 QAM)

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

To namec: Já mám CA modul a nový stanice se mi ladí automaticky taky..

Odesláno

jj, uz to mam, musel jsem aktualizovat, mam taky CA

Odesláno

...netuší někdo co se chystá na pozici 140,141 - Rezerva 1,2 HD? STB píše,že není přístup.Že by konečně třeba nějaký test Sport2 HD ?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague