Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Vazeni, snad nikdo necekate, ze se dneska budete koukat??? Maximalne cekam, ze dojde k oznameni kdy a kdo bude HD verze vysilat!

Odesláno

nečekáme, stačí když to spustí do 15. března

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

...no vidíte,skoro všichni tady nadáváte a přitom provozovatel s operátory bude celý víkend usilovně vyjednávat kvůli našemu blahu... :lol::lol::lol:

Odesláno

No, tak snad by aspoň mohlo UPC zatím dát tu Prima Zoom HD v nativu od Primy místo toho svého upscalu, ať máme aspoň o trochu hezčí víkend :mrgreen:

Odesláno
:)
  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Docela mě v posledních dnech potěšilo zařazení programu Film europe,Arte a Auto moto sport do balíčku plus.Po delší době pochvala pro UPC. :)

Odesláno

Když už je řeč o balíčku plus,nevíte,jak ho můžu zrušit?Jestli musím písemně,nebo existuje i jiná forma,dík.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno
Docela mě v posledních dnech potěšilo zařazení programu Film europe,Arte a Auto moto sport do balíčku plus.Po delší době pochvala pro UPC. :)

Z nejakyho duvodu se UPC nedari u PLUSu mi aktivovat ty uvedene tric HD programy! Vsechno jede, jen ty tri ani tuk! Pry se mi ozvou, az to vykoumaj....Tak uvidime :?

Odesláno
Když už je řeč o balíčku plus,nevíte,jak ho můžu zrušit?Jestli musím písemně,nebo existuje i jiná forma,dík.
1. Kontaktní formulář a tam změna služby.

2. Skype "upc_cr_klientskecentrum"

3. Telefon +420 241 005 100

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague