Přejít na obsah

Nové stanice ...

Doporučené příspěvky

Programy v DVBT se nepouštějí "centrálně", ale po jednotlivých hlavních stanicích a to nějaký čas trvá, protože jich není málo.

Pouštělo se to postupně podle "velikosti". Celkově hotové to bylo někdy kolem 15 hod.

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3751-nov%C3%A9-stanice/page/172/#findComment-79921
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia

technik

Když nepouštějí "centrálně", ale po jednotlivých hlavních stanicích, tak mě vysvětli proč v DVB-T není jihomoravská verze ČT1 ale česká čímž se dopouští aj nedodržení regionalizace podle zákona. Dále proč není do dnešní době ve Zlíně a v Otrokovicích v DVB-T TV Slovácko, když tam má dle UPC¨být minimálně již skoro rok!!! Hlavně že tam zabírá místo Hd verze Novy která jen převod s SD do HD a s HD to nemá vůbec nic společného. Dále proč je tam regionální televize.CZ která ani v pozemním DVB-T není. Rozhodně raději TV Slovácko než nějakou stupidní stanici regionalnitelevize.cz. Až budou v DVB-T od UPC všechny TV co se dají v dané lokalitě normálně přijímat, tak až potom mají zařazovat, regionálnitelevize.cz, CZ. HD+ a podobně.

Hlavně že v Praze je vše první a jede opravdu vše co má a kolikráte je tam aj něco navíc co tam nemá ani být.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3751-nov%C3%A9-stanice/page/172/#findComment-79923

toto nejsou otázky na technické zajištění vysílání. Nemohu tedy na ně odpovědět, protože nejsem k tomu kompetentní.

Ale obecně je v lokalitách v DVBT to co si někdo (myslím vysílatele) s UPC domluví nebo co se UPC rozhodne vysílat (třeba i dřívější promoakce na HBO).

Nikde totiž není řečeno co se "kde" musí vysílat.

A hlavní stanicí jsem měl na mysli lokální analogovou hlavní stanici, kde se převádí signál z distribuce na modulátorech do DVBC nebo DVBT. Takže i signál pro DVBT se vytváří centrálně a lokálně se pouze moduluje do srozumitelného formátu pro TV a STB.

Všechny stanice, které jsou v DVBT (od UPC) jsou primárně v DVBC (i s lokálními verzemi ČT1) a pro vás i s TV Slovácko

Nova HD je pozůstatek z dřívějška, kdy ještě vysílala v DVBT a Nova měla ještě zájem svůj program v HD vysílat. Je možné, že dojde k jejímu vyřazení

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3751-nov%C3%A9-stanice/page/172/#findComment-79925

Návštěvník notizia
toto nejsou otázky na technické zajištění vysílání. Nemohu tedy na ně odpovědět, protože nejsem k tomu kompetentní.

Ale obecně je v lokalitách v DVBT to co si někdo (myslím vysílatele) s UPC domluví nebo co se UPC rozhodne vysílat (třeba i dřívější promoakce na HBO).

Nikde totiž není řečeno co se "kde" musí vysílat.

A hlavní stanicí jsem měl na mysli lokální analogovou hlavní stanici, kde se převádí signál z distribuce na modulátorech do DVBC nebo DVBT. Takže i signál pro DVBT se vytváří centrálně a lokálně se pouze moduluje do srozumitelného formátu pro TV a STB.

Všechny stanice, které jsou v DVBT (od UPC) jsou primárně v DVBC (i s lokálními verzemi ČT1) a pro vás i s TV Slovácko

Nova HD je pozůstatek z dřívějška, kdy ještě vysílala v DVBT a Nova měla ještě zájem svůj program v HD vysílat. Je možné, že dojde k jejímu vyřazení

Právě že to jsou otázky a technické zajištění vysílání a ne že ne. Dle oficiálních stránek UPC a jejich dokumentu "Programová nabídka digitální televize" má být v DVB-T v celé republice Óčko express v SD verzi a dále také kromě regionálnítelevize.cz i regionální program který se liší dle lokality (TV Polar, TV Slovácko a podobně). Takže pokud něco UPC v přehledech pravidelně aktualizuje a pokaždé to tam je uvedeno, tak to tam opravdu má být. Jinak DVB-T je určeno pro další Tv přístroje v domácnosti a ne hlavně DVB-C. Je snad logické abych měl DVB-T od UPC a ještě si musel na střechu dávat anténu jen kvůli tomu, že UPC nezařadí všechny CZ programy z pozemního vysílání dané lokality???

Jinak Novu HD měli dávno vyřadit a místo ní mohla být nyní zařazena stanice Kino Barrandov i v HD jako je tomu u Barrandov TV. Dále TV Slovácko se diví, že ho UPC ho nešíří v tom DVB-T (ani o tom nevěděli). Když se tu oháníte tím DVB-C, tak v tom případě je vlastně podle Vás to DVB-T úplně zbytečné.

Podle mne v UPC nikdo nic neví, když dojde na věc, tak operátoři nic nevyřeší a kolikrát ani neodpovídají na emailovou komunikaci. Do dnešní doby mne nikdo z UPC jasně neodpověděl proč v DVB-T není např. to TV Slovácko když tam dle jejich dokumentů má být.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3751-nov%C3%A9-stanice/page/172/#findComment-79929

Návštěvník notizia

Znova opakuji že písemně nikdo k tomu dotazu nikdy neodepsal a to při podání přes kontaktní formulář nebo i přes info@upc.cz. Pokud jsem Tam volat tak vždy bez výsledku a jasné odpovědi. Volal jsem tam vícekrát a i když mě přepojovali hore dole z jednoho oddělení na druhé, tak jsem se stejně nikdy nic konkrétního nedozvěděl a nikdo to se mnou nikdy nic nevyřešil. Prostě operátoři asi nic nevyřeší pokud se jedná o nějakou nestandartní věc a jsou zřejmě z toho bezradní. Tak teda napište komu mám přesně napsat aby jasně a přímo odpověděl proč něco není i když to má být.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3751-nov%C3%A9-stanice/page/172/#findComment-79931

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...