Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Něco se zase objeví na konci prázdnin. Může to být už 1. srpna, ale já osobně to vidím spíše na přelom/začátek září. Jak jsem už psal, letos přibude ještě několik kanálů - jak v SD tak v HD. Být vámi, tak se docela těším :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Nevíte, jestli neplánují TLC a Comedy Central Extra? Díky :D

Odesláno

Pocitejte spis az po prazdninach, ted na TV stejne nikdo moc nekouka a musi se pridat dalsi multiplex, protoze uz tam ted neni misto.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jj, jak říká tomus. Ale nevylučuji, že se něco málo objeví už v srpnu. Mělo by :mrgreen:

Ona druhá polovina letošního roku bude vůbec celkově pestrá. Nějakých deset nových stanic a ještě k tomu pět přecházejících na formát 16:9 - je zkrátka na co se těšit :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
Odesláno

Deset nových stanic? Tomu se mi ani nechce věřit.

Já bych uvítal Film Europe, nějaký kanál zaměřený pouze na asijské filmy, horrorový kanál vysílající celý den a SyFy. No a ještě možná SlovakSport 2, kvůli Premier League.

Odesláno

Óčko Expres bude vysílat v HD rozlišení, dostat se chce i do DVB-T v Praze

.... pokud se zde Óčko Expres skutečně objeví, by měl být program dostupný také pro zákazníky vybraných kabelových a IPTV operátorů. Mohou se tak na něj těšit například klienti UPC Česká republika

http://www.digizone.cz/clanky/ocko-expr ... t-v-praze/

Odesláno

Jedna z mnoha. Jak říkám, pár menších překvapení se dočkáme/te. A ano, i když se to může zdát někomu až neskutečné, těch deset stanic do konce roku opravdu přibude - možná i víc. Zájem by byl. Něco sice budou náhrady, ale v drtivé většině půjde o novinky.

Jinak by mě docela potěšilo, kdyby se nový mux přidal co nejdříve - už to z přeplněnosti začíná docela dost kostičkovat.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
Odesláno

Toto nie je veru dobra sprava.

Od oktobra koncia AXN Sci-fi a AXN Crime. Nahradia ich AXN Black (pre mužské publikum) a AXN White (zameraný na ženské publikum).

Teda koniec jedineho sci-fi kanala dostupneho u nas...

Odesláno

A ještě to avizují jako dva nové kanály ;-) No nic, no.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno

black13: Já bych to moc neprožíval. V současném stavu není o co stát. To člověk najde mnohem více a i lepšího sci-fi na kanálech Novy a Primy. Je jedině dobře, že AXN Crime a AXN SciFi skončí. Už bylo na čase. Sice to bude změna z bláta do louže, ale alespoň se na Black a White už bude nechat koukat.

vpa: Jak jsem psal, náhrady... :wink: Ale určitě to bude změna k lepšímu. Už jen proto, že budou mít lepší grafiku a pojedou širokoúhle. I ten obsah by měl být více konzistentní. Druhá polovina roku bude novinek a změn opravdu plná. Ještě pár dalších překvapení příjde :)

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague