tomus Odesláno 27. února 2013 Sdílet Odesláno 27. února 2013 To bude u tebe nejaky problem s cookies, zkus si je promazat a kliknout na tento odkaz: ucp.php?mode=delete_cookies Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 27. února 2013 Sdílet Odesláno 27. února 2013 Zase jsem nejprve kliknul a pak myslel. Teď nepoznám, co bylo příčinou problému Dodatečně doplňuji - s cookies problém nesouvisí, i po jejich vymazání problém s označením přečtených témat přetrvává Mimochodem, ta porucha pošťáka se nějak protahuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 28. února 2013 Sdílet Odesláno 28. února 2013 Zdravím, sice to nemá přímou souvislost s tématem, ale přečtená subfóra i hlavní témata zůstávají stále označena jako nepřečtená. Zatím nedokážu posoudit, zda problém souvisí s mým včerejším upgradem MS IE na v10 (ale včera po upgrade jsem nic nepozoroval), nebo s dnešní oznámenou poruchou připojení do páteřní sítě, nebo zda experimentuje mujhost.net.S poruchou ale zjevně souvisí nemožnost přihlásit se ke kterémukoli poštovnímu serveru (ráno OK)... - označená témata jako nepřečtená: Ještě jestli to není "časem". Povedlo se mi několikrát přečíst příspěvek, který měl budoucí čas, a ten taky nebyl označený jako přečtený. - přihlášení ke kterémukoli poštovnímu serveru: Co si pod tím představit? Outlook mi stahuje poštu každých 10 minut a webové přihlášení mi taky funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 28. února 2013 Sdílet Odesláno 28. února 2013 Problém s označením přečtených témat přetrvává, pomůže buď označit všechna témata za přečtená, nebo nové načtení UPCZone. Kromě upgrade IE na v10 jsem nic nečinil... (Ne)přihlášení k poštovnímu serveru - problém souvisel s poruchou připojení sítě do páteřního rozvodu (byla ve vice lokalitách). Po vyřešení problému vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. února 2013 Sdílet Odesláno 28. února 2013 Tady je vse OK, problem bude na tvoji strane, nejspis nekde v tech cookies. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 28. února 2013 Sdílet Odesláno 28. února 2013 Na úvodní straně vlevo nahoře je mj. volba "Zobrazit nepřečtené příspěvky (x)". Asi to není nic nového, ale nikdy jsem podrobně neprohlížel tenhle web, takže nevím... Tak i tam stále "visí" počet nepřečtených..., dokud znovu nenačtu stránku. Nemyslím si, že to má souvislost s cookies i vzhledem k častým problémům s tímto webem resp. s jeho poskytovatelem (časté výpadky, občas pomalé načítání/vybavování apod.). Zatím marně hledám problém v IE10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. března 2013 Sdílet Odesláno 1. března 2013 Ja jsem zadny problem nezaznamenal a zatim zrejme ani nikdo jiny, takze se da predpokladat ze zavada bude u tebe, pro jistotu jsem procistil sessions a cache fora, ale vic pro tebe udelat nemuzu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 1. března 2013 Sdílet Odesláno 1. března 2013 Nepřipouštěj si problémy, mně to zase tolik nevadí, nicméně je tu někdo s nově upgradovaným IE 10 (W7 64bit) po jeho oficiálním uvolnění, kdo má/nemá stejný problém? Prosím ozvěte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 1. března 2013 Sdílet Odesláno 1. března 2013 Mám Win 7 Enterprise 64 bit, ale zatím jen IE 9.0.8112. Novější mi Update zatím nenabídl, ale možná bych ji mohl zkusit stáhnout a nainstalovat ručně. Naopak by mě zajímalo, jestli ti to pod jiným browsrem funguje správně, např. FF 19.0 nebo Chrome 25.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 1. března 2013 Sdílet Odesláno 1. března 2013 Já jsem si IE10 stáhnul po oznámení na Živě.cz někdy počátkem týdne... Mám pocit, že i IE9 jsem stahoval ručně. FF a Cr nepoužívám ani používat nehodlám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.