JirkaP Odesláno 21. února 2013 Sdílet Odesláno 21. února 2013 Funguje u UPC pošta přes IMAP ? Nikde jsem na oficiálních stránkách UPC žádné info o tomto nenašel. Nedaří se mi to zprovoznit ani pro xxxxxx@karneval.cz a ani pro xxxxxx@upcmail.cz Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 22. února 2013 Sdílet Odesláno 22. února 2013 Zkusil jsem a šlo to. Uživatelké jméno: cislosmlouvy@karneval.cz. IMAP server: mail.upcmail.cz Zabezpečení: SSL Port: 993 Stačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 22. února 2013 Autor Sdílet Odesláno 22. února 2013 "Jaku" dík. Už mi to funguje. Chybu jsme měl v názvu IMAP serveru - zkoušel jsem název "upcmail.cz" - podle jedné holandské diskuze. Je divné, že informace na oficiálních stránkách UPC o tomto připojení není žádná, přestože je to funkční. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 22. února 2013 Sdílet Odesláno 22. února 2013 Tahle příručka je "nová" už tam sice nemaji staré smtp.upcmail.cz a pop3.upcmail.cz, přesto o IMAP ani slovo a komunikace je taky nabízena jen nezabezpečená. SMTP: mail.upcmail.cz (port 25) POP3: mail.upcmail.cz (port 110) Nejsem žádný velký paranoik, jen docela malinký, takže mám raději: SMTP: mail.upcmail.cz (SSL port 465) IMAP: mail.upcmail.cz (SSL port 993) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.