sodekcz Odesláno 8. června 2020 Sdílet Odesláno 8. června 2020 @Marek-26dobře, chápu. Pokud mi stránku nějaký antivir označí jako phishing a pokud má pravdu, případně mi nějakým klikáním na této nedobrovolně a nevyžádaně otevřené stránce hrozí zavirování počítače, pak něco není v pořádku. Něco jiného by bylo, kdybych něco hledal a sám si naklikal. Dovedu si představit, jaké problémy to může přinést "neznalým". Přijde mi to jako šmejdovské jednání, jak ze strany toho, kdo takovou stránku vyrobil a její distribuci si zaplatil, tak ze strany toho, při čtení jehož článku se mi nedobrovolně bez mého klikání otevřela. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol241 Odesláno 8. června 2020 Sdílet Odesláno 8. června 2020 U mne a máti to vyskakuje tři dny na seznam.cz ale u nej.cz Citovat - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. června 2020 Sdílet Odesláno 8. června 2020 @sodekczkdo nepoužívá nějakej blokátor takovejch svinstev, tak se nemůže divit, že se mu tyhle věci zobrazujou Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.