Přejít na obsah

Nefunkční Hbbtv u kanálu Nova a Prima

Doporučené příspěvky

Návštěvník jeddak

Mám televizor typ Samsung UE40ES6800.  Nainstaloval jsem si app Hbbtv for Czech a tato app jsem i řádně aktivoval. Nyní funguje hbbtv u programů ČT, ale

nejde u programu Prima a Nova (asi před 2 měsící i u těchto kanálu šlo hbbtv bez problémů). Prosím o sdělení řešení. Existuje např. downoload na vyšší verzi app (mám nyní verzi z roku 2016)

Děkuji. 

Jiří Rada

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/37642-nefunk%C4%8Dn%C3%AD-hbbtv-u-kan%C3%A1lu-nova-a-prima/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník jeddak

Díky za odpověď. Na této stránce jsem již samozřejmě byl a software TV aktualizoval, ale to můj problém neřeší. Na tomto odkazu není možné stáhnout případnou aktualizaci app Hbbtv for Czech, tu si TV stahuje z netu sama. V mém případě, ale nikoliv. Přesto díky. 

Návštěvník Retiree

Taky jsem šťastným majitelem tv značky Samsung (řady D a nyní řady JU). Tuším, že obě generace se vyráběly (rozuměji montovaly) v Evropě, tuším v SK a HU, přesto tu ti Korejci moc neokoukali.... Pro HbbTV se musí stahovat externí aplikace, přehrávat záznamy HEVC neumí, TIZEN se moc nechytá,...🤢

Upraveno uživatelem Retiree
Návštěvník Retiree

Pokud bylo HbbTV nedávno funkční a na CT stále je, prověřil bych internetové připojení televizoru (kabel vs. wifi)  a také samotný tv signál (nehledal bych chybu v aplikaci HbbTV), 

P.S. Při psaní příspěvku zkus ten starý (již zveřejněný) text odmazat, je celkem zbytečné stále opakovat všechny odpovědi (třeba to Slamb poladí)

Návštěvník jeddak

Díky. TV je v jiné místnosti než zásuvka, takže to znamená vrtat do zdi. Díky moc - vyzkouším. Jen jsem doufal, že když to běželo dříve na wifi. může to jít i ted..

Návštěvník Retiree

Než začneš vrtat, snad můžeš odzkoušet volně položeným kabelem.... Předpokládám, na jiných stanicích (nejen CT) HbbTV běží, na jiných stanicích skupiny Nova nebo Prima (na jiných kanálech/frekvencích/multiplexech je HbbTV také funkční... Kanál K54 se stanicemi Prima HD, Nova HD a Nova Sport HD na 738 MHz může být rušený a to mnoha způsoby, např. chyba v kabeláži, nežádoucí příjem z pozemních vysílačů atd. atd. V posledních měsících se dost mění pozemní vysílání DVB...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...