Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Už když jsem se dozvěděl, že VF koupí UPC, tak jsem si myslel, že se některé služby zhorší. Jediný přínos je ten, že klient UPC získá ke stavajicim službám i služby mobilní. Jinak je to změna k horšímu, bohužel.

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Tak já na mobilní služby nereflektuji. Jako zákazník UPC  / hlavně internet a TV/jsem si je již dávno zajistil jinde.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Ty "ethernal porty" se povedly🎖️

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

Díky za podnět, vůbec jsem si nevšiml, že se služba Telefon Start ruší, pokud jim nezavoláte do 10.6.2020, že službu chcete využívat i nadále..

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno

@vparušit se budou jen u těch klientů, kteří je nepoužívají. Spousta klientů má telefon jen kvůli tomu, že byl součástí balíčku služeb, ale nikdy ho nepoužili.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Dobrý den, roky používám email s koncovkou chello.cz. stahuji je pouze skrze outlook. Rozumím tomu dobře, že mi tato emailová adresa přestane fungovat?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague