Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Jen se ujišťuju, že když do 10.6. nezavolám, že chci zachovat Telefon Start za tu 1 Kč, tak k 1.7. mi bude telefonní služba ukončena (tj. že mě nepřevedou na nějakej jinej tarif).

Odesláno

Týká se to automatické zrušení služby Telefon jen té služby Start a Telefon 30 nebo všech? Využívám v balíčku telefon UPC Business Medium, ale začal jsem to využívat až v poslední době (v podstatě nějak víc až tento měsíc). Těch volných minut je tam příjemně dostatek.

Odesláno

Buď jste měl informaci na faktuře nebo ne. Neslyšel jsem, že by se to mělo týkat firemních klientů.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Slamb změnil název na Ukončení doplňkových služeb
  • po měsících...
Odesláno

Tak na jaře v začátku této diskuze se tady psalo o tom, že 31.8.2020 by měl skončit SMTP upcmail.cz pro odesílání emailů. Dnes máme 1.9. tak bych se chtěl zeptat, zdali máte někdo praktické zkušenosti s tímto skončením ? Přítelkyně má ve svém PC v poštovním klientu Windows Live Mail tento smtp servr u všech svých mailových adres. Schválně jsem jí předtím nic neřekl a čekal jsem, kdy se sama ozve, že ji nefunguje odesílání emailů, ale zatím se tak nestalo, jako by to fungovalo. Máte někdo konkrétní info ? dík

Odesláno

Email od UPC už mi dnes nefunguje, nelze se připojit a stáhnout, ani odesílat poštu. Takže je to tak, jak se psalo. Konec 31.8.2020. 

• 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • Modem Compal
  • Brno
Odesláno

Potvrzuji, když jsem dnes pustil Windows Live Mail, ohlásilo to, že se nelze připojit na UPCMail.cz . Včera ještě fungoval.

• Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha 10
Odesláno

Taky u mne dnes skončily všechny emaily na doméně @karneval.cz a @upcmail.cz. 😥

Upraveno uživatelem JirkaP

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague