Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
před 44 minutami, Marek-26 napsal:

@vparušit se budou jen u těch klientů, kteří je nepoužívají. Spousta klientů má telefon jen kvůli tomu, že byl součástí balíčku služeb, ale nikdy ho nepoužili.

To není úplně přesně pravda. Já mám telefon 30 za 25 Kč + pronájem za 10 Kč, občas jsem ho použil pro volání do zahraničí a i přesto, mě bude služba ukončena. Pokud bych chtěl pokračovat, musel bych přejít na vyšší tarif za 70 Kč. Ale protože mám neomezený mob. tarif, tak je to zbytečné. 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Takže Telefon Start bude ukončen.  A musí se vrátit i ten telefon do určitý doby? Nebo se bude dál účtovat pronájem?

Odesláno

Co si pamatuji, tak Telefon Start byl za 1 Kč a pak Telefon 30 za těch uvedených 25 Kč, takže dvě odlišné služby.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

a když mi tedy Telefon 30 zruší, poníží mi automaticky i fakturu o těch 25 Kč resp. 16 po slevě?

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

@retronmeli by , protože já mám cenu internetu včetně modemu 329 Kč a teď platím 356 KČ včetně telefonu a tarifu 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

@retronZáleží, jestli máte službu telefon samostatně a nebo v balíčku (jde vidět na druhé straně faktury). Jestli platí Internet 150 vyplněný v profilu, pak hledejte na faktuře 2x řádek Balíčková sleva I150+ s TEL (jednou u telefonu, jednou u internetu, po sečtení částek to dá těch 25Kč).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Marek-26 , pokud jde o vrácení zařízení v Praze, kdy bude v provozu Promsat U Hostivařského nádraží 556/12? 

A vyplňuje se také ten protokol o vrácení zařízení, co je uveden na stránkách UPC při zaslání poštou, když jim to tam přinesu osobně? Že bych si ho vyplnil dopředu.

Odesláno

Nevím, kdy otevřou. Počítám, že co nejpozději to půjde. Ale v Závišově 502/5 to odevzdat jde. Tam i formulář vystaví na místě.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Předpokládám, že v tý Závišově ulici to se zaparkováním auta asi není snadný, resp. nebudou možná místa žádný.

Abych to urychlil, mám teda vyplnit ten protokol o vrácení zařízení nebo je to zbytečný, protože stejně tisknou svůj? A odevzdává se to rovnou v přízemí na vrátnici to zařízení? Dík za odpověď

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague