Odesláno 5. května 2020 4 roky UPC začalo predávať ultra HD set-top-box k službe Horizon TV https://zive.aktuality.sk/clanok/146695/upc-zacalo-predavat-ultra-hd-set-top-box-k-sluzbe-horizon-tv/ Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 5. května 2020 4 roky V dobe chytrych TV a navic, kdyz Slovensko ma Horizon Go aplikaci pro chytre televize, je tohle trochu ulet, ne? Omlouvam se, ze komentuju z Cech deni na Slovensku, ale nedalo mi to...;-) Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 5. května 2020 4 roky Okrem toho UPC pridalo namiesto Rebel slušnej kanál - Retro TV . Ďalej v ponuke skončili aj Eurosport 1 a 2 SD / Sport 1 a 2 SD / HBO 1 , 2 a 3 SD . Všetko sa zmenilo na Rezerva - 27 krát a z toho sú 4 z neznámym monoskopom - 2 SD a 2 HD - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 5. května 2020 4 roky By mě zajímalo, jestli ta apka bude fungovat i na jiných android boxech. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. května 2020 4 roky Sranda je, že ten box nemá ethernetový vstup, to museli v UPC fakt dlouho vybírat až přebrali. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. května 2020 4 roky Autor XIAOMI MI BOX S https://www.upc.sk/televizia/doplnky/xiaomi/ Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 5. května 2020 4 roky No ja nevim. Mam doma dva Mi BOX S i starsi MI BOX 3. Vsechny podporuju 5G WiFi a nemam problemy ani na 2G. Mam tam apku Skylinku, Kodi a plugin iVysilani i Skylink archiv, HBO GO, Netflix. Vse jede bez problemu a sekani. Jedu na 5G, protoze 2G je v panelaku takrka nevyuzitelna. Asi by bylo lepsi mit LAN, ale zde na to Cinan zapomnel. Upraveno 5. května 2020 4 roky uživatelem Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 5. května 2020 4 roky Mám televízor Samsung s CA modulom a Horizon Go mi výborne funguje cez Chromecast Ultra, ktorý má aj 4k a pripojenie cez Ethernet resp. WiFi. Je to pritom maličká krabička, ktorá vysí vzadu na televízore a výborne komunikuje s aplikáciou Horizon Go v mobile/tablete s Androidom alebo iOS-som. Lepšia by asi bola len funkčná aplikácie Horizon Go pre operačný systém Tizen pre televízory Samsung.☺ Upraveno 5. května 2020 4 roky uživatelem Fuchs Tomáš
Odesláno 6. května 2020 4 roky Mne Horizon Go skvelo funguje na tomto boxe, co ide teraz ponukat UPC - Xiaomi Mi TV Box S. Tiez mi super isla na Nvidia Shield TV a aj android boxe Mecool. Nerozumiem uplne tomuto kroku UPC SK, ved kto chce mat android TV box a pozerat Horizon Go na TV, tak si to uz zabezpecil. A babke v Lubietovej je to suma fuk, ci bude pozerat HGo cez TV alebo cez net.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.