Odesláno 31. srpna 2005 19 let na muj.karneval.cz .... nejak mi tam zmizelo info o prenesenych datech zeby zrusili limit?
Odesláno 31. srpna 2005 19 let Koukam ze toho tam zmizelo trochu vic nez jen ty prenesena data, ale napr. i nastaveni site. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. srpna 2005 19 let Včera ( 30.08.2005) to tam ještě bylo. A teď ?? Kde nic tu nic. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 31. srpna 2005 19 let minuly mesic byl vypadek na nejakym routeru v brne, ale to to jen asi ctyri dny nepocitalo data, ale tedka to zmizlo uplne, zbyly tam dve polozky. Pokud jsou data pocitana, rad bych se podival kolik mam stazeno, ale jestli zrusili limity, tak je mi to putna PS:mam T4000 vc. pevne verejne IP
Odesláno 1. září 2005 19 let Mám tam taky jen (nefunkční) test rychlosti připojení a certifikační autoritu... vše ostatní zmizelo
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.