Pavel m Odesláno 3. července 2013 Sdílet Odesláno 3. července 2013 Je tam pokles u Signal to Noise Ratio: jsem míval 38 až 39 dB teď pokles . Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kilkol Odesláno 4. července 2013 Sdílet Odesláno 4. července 2013 Dobrý den, zhruba od 2.7.2013 mi ten internete skoro nejede.. cca. každých 50 vteřin je menší výpadek, který při nejmenším vyhodí skype. Vůbec tomu co se těch SNR věcí týče nerozumím a tak jsem udělal co se tady psalo a to, že jsem poslal své staty, které jsou dole. Moc prosím o jakoukoliv radu, protože je to absolutně příšerný. Děkuji za každou vaši radu a snahu o pomoc Power Level: Signal to Noise Ratio: Channel 1: -11.0 dBmV 37.6 dB Channel 2: -10.3 dBmV 38.2 dB Channel 3: -10.8 dBmV 37.5 dB Channel 4: -11.7 dBmV 37.1 dB Channel 5: -10.8 dBmV 37.4 dB Channel 6: -10.2 dBmV 38.6 dB Channel 7: -12.3 dBmV 37.2 dB Channel 8: -14.0 dBmV 36.2 dB Power Level: Channel 1: 49.3 dBmV Channel 2: 47.3 dBmV Channel 3: 50.5 dBmV Channel 4: 0.0 dBmV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. července 2013 Sdílet Odesláno 4. července 2013 U Power level je doporucene minimum -13 dBmV, vidim tam i -14 coz uz je hodne malo, ale zase SNR je jeste v norme (minimum je 33 dB) ovsem tyhle hodnoty se v case muzou menit, takze doporucuju telefonat na UPC. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník antarian Odesláno 6. července 2013 Sdílet Odesláno 6. července 2013 Zdravim, tak jsem se prestehoval a docela jsem se tesil na rychly internet od UPC ale zatim je to jen nocni mura Neustale to vypadava, nekdy to bezi 30Mbit jindy 0.5 Mbit apodobne ... (casto se stava ze ten modem resetuju naskoci na pul minuty na 30 Mbit a pak zpet na 15 10 5 1 0.5 konec ...) Opravdu uz nevim co s tim delat, vymenil jsem vsechny kabely za pozlacene, blbne to uplne stejne at uz to mam zapojene naprimo nebo pres router. toto mam v polozce signal a myslim ze to bude ten kamen urazu. (SIGNAL TO NOISE?), ale nemam nejmensi potuchy jak to muzu zlepsit, opravdu uz jsem do toho nacpal perfektni kabely co dopadli v testech mezi nejlepsimi atd ... (takze kabelaz to opravdu nebude) Downstream Status Operational Channel ID 6 Downstream Frequency 378000000 Hz Modulation 256QAM Bit Rate 31596000 bits/sec Power Level 1.9 dBmV Signal to Noise Ratio 25.9 dB Jinak pres tracert to umira uz od ip-89-102-107-1.net.upcbroadband.cz (mam tam klidne packet loss kolem 50% + nekdy i vice). Ten signal to noise se pohybuje stridave mezi 25 - 30Db Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 6. července 2013 Sdílet Odesláno 6. července 2013 Reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník antarian Odesláno 6. července 2013 Sdílet Odesláno 6. července 2013 poprepojoval jsem tu jejich zasuvku ale pomohl jsem si tak na 28 - 32 a uz to jede aspon nejak ... takze to reklamuju, jen je problem, ze nejdriv musim zajistit prevod z puvodniho majitele na me, protoze se bez majitelky o nicem v podstate ani nechtej bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník antarian Odesláno 6. července 2013 Sdílet Odesláno 6. července 2013 tak a ted jsem prisel domu a bez toho aniz bych s tim neco delal ...i kdyz mozna jsem do toho omylem lehce kopnul nohou ... nejsem si jistej ... Kazdopadne signal to noise je razem 36 a frci to 30 Mbit ... (tak ted uz nic nechapu, to vypada, ze to asi musi opravdu blbnout nekde u nich a ja jak blbec orezaval kabely, steloval to uplne zbytecne ... ) no co uvidim v pondeli a do te doby to snad nejak bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. července 2013 Sdílet Odesláno 8. července 2013 SNR by melo byt minimalne 33 dB, pak uz vetsinou pada spojeni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Caliber.50 Odesláno 29. června 2015 Sdílet Odesláno 29. června 2015 Chtěl jsem se zeptat zda jsou tyto hodnoty v pořádku. Občas mi přijde že net nejde jak má. Znatelné zpomalení např. načítání stránek. Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 29. června 2015 Sdílet Odesláno 29. června 2015 Signál je OK jen jen SNR je horší, ale nikterak moc. Tak že bych to viděl na špatný konektor nebo porušen kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.