Slamb Odesláno 19. března 2013 Sdílet Odesláno 19. března 2013 nenech se přemlouvat šup sem screeny z administrace (nebo spíš rovnou do galerky) Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. března 2013 Sdílet Odesláno 22. března 2013 Ahoj uvazuji o koupi, mohl by nekdo zkusit zda USB port se da pouzit jako printserver? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 22. března 2013 Sdílet Odesláno 22. března 2013 nedá Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 22. března 2013 Sdílet Odesláno 22. března 2013 Dalsi zkusenosti popisu,pokud bude zajem. tak jiříku, jak to vypadá? sem zvědavej jak malej slamb Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Nagrom Odesláno 14. dubna 2013 Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 Tak tady to je http://www.upczone.cz/gallery/album.php?album_id=25 Jinak co se týče routeru, zatím (máme ho přibližně měsíc) celkem spokojenost (nejsem moc náročný, jen mi příjde nepřehledné rozdělení položek v menu a co která dělá), dosah wifiny pokrývá celý panelákový byt (3+1), akorát se mi v posledních 2 týdnech začal vždy po dvou dnech zpomalovat internet (poprvé klesnul až na 7Mb/s mám tarif 30/1) ale po restartu to naběhne zase zpátky Zkoušel jsem i připojit flashku ale router na to žádným způsobem nezareagoval, z čehož bych usoudil, že to asi mají nastavené jen pro servisní účely. Pokud jsou nějaké další dotazy, tak rád zodpovím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. dubna 2013 Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 šikula, dík pěkný Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ThomasM Odesláno 5. září 2013 Sdílet Odesláno 5. září 2013 Zdravím, objevily se během doby nějaké zásadní problémy s tím Technicolorem? Dík za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Nagrom Odesláno 5. září 2013 Sdílet Odesláno 5. září 2013 Ne žádný problém se neobjevil, dokonce i ty potíže se zpomalováním internetu zmizely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Samnick86 Odesláno 4. října 2013 Sdílet Odesláno 4. října 2013 Aktuálně mám tento router a USB port je stále zablokovaný - v menu není položka pro USB. Router pokud je odblokovaný tak bez problému zvládne USB disk. K dispozici je USB 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Ahoj, lze ten USB port nějak zprovoznit? Dokonce i v originálním manuálu, který mají na českém UPC webu a který k zařízení přímo dávají, je tato možst používání USB uvedena. Chtěl bych přes to napojit tiskárnu do sítě, zda je to možné. Pokud to není možné, tak i tak chci USB zprovoznit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.