Návštěvník petrp Odesláno 14. března 2013 Sdílet Odesláno 14. března 2013 Dobrý den, chtěl bych využít kabelové připojení pro internet přes kabel UPC. jakou roli hraje hodnota download/uploud při online hrách + teamspeak komunikace? stačí 30Mb/s down a 1 Mb/s uploud ? nebude mě nízký upload v něčem omezovat? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. března 2013 Sdílet Odesláno 14. března 2013 Tady je spis rozhodujici odezva nez rychlost, takze i 10/1 Mbit by melo vpohode stacit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrp Odesláno 15. března 2013 Sdílet Odesláno 15. března 2013 a ta odezva se odvíjí od čeho? odezva? kde jí zjistím? mám dvě hodnoty podle kterých se můžu řídit, jak už sem psal download a upload... 1Mb/s upload je dostačující pro plynulé hraní, hlasovou komunikaci a dejme tomu surfování na internetu na notebooku/tabletu? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. března 2013 Sdílet Odesláno 15. března 2013 odezva se odvíjí od kvality provedení sítě a ta bejvá u upc ok upload 1 Mb/s je zoufalost, ale na zmiňovaný účely by to mělo stačit... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. března 2013 Sdílet Odesláno 15. března 2013 Na 1 Mb/s jsem v pohodě hrál např. Lineage II nebo Diablo III + k tomu zapnutý TeamSpeak nebo Ventrilo a vše v pohodě. Ale pokud jsme se o to měli dělit už 2, moc to nešlo. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.