Návštěvník hkstaripraha Odesláno 8. května 2020 Sdílet Odesláno 8. května 2020 Jsem u UPC od roku 2006 (TV,internet, pevná linka) a současným přechodem UPC pod Vodafone řeším(uvažuji) přenesení mobilního operátora(doposud T Mobile) pod jedno. Marně jsem doufal, že udělají nějakou výhodnější nabídku pro stávající UPC zákazníky, kteří jsou u jiného mobilního operátora a mohli by ho motivovat k přechodu. Neomezená data (3x za 599Kč) mne moc nelákají, mám levnější tarif. Má někdo podobné úvahy a je nějaké výhodnější řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek-81 Odesláno 8. května 2020 Sdílet Odesláno 8. května 2020 Určitě ti nabídku udělají. Já dostal tarif red basic za 397 Kč, tedy více než 200 Kč sleva oproti plné ceně. Jediná podmínka byla mít cenu internetového tarifu vyšší než 300 Kč. Za 397 Kč mám nemezený tarif co se týče volání a SMS + 4Gb dat. Takže slušný. Citovat Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. května 2020 Sdílet Odesláno 8. května 2020 Pro klienty UPC jsou ve slevě i jiné tarify než jen ty neomezené, stačí se podívat do ceníku. https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/1/794/prehled-tarifu-a-sluzeb.pdf 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 8. května 2020 Sdílet Odesláno 8. května 2020 40 stránek různých tarifů mě dovede spolehlivě odradit. 😃. 8 Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. května 2020 Sdílet Odesláno 10. května 2020 Jedná sr se o kompletní ceník v PDF, podle mě je lepší mít to takhle pohromadě, než to složitě hledat na webu Vodafonu. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.