Návštěvník Petano Odesláno 15. března 2013 Sdílet Odesláno 15. března 2013 Mam koupeny Cisco EPC3925. Funguje dobre az na jednu vec. PS3 pres WiFi nevidi Synology NAS pres DLNA (UPnP). Po kabelu bez problemu. Problem je pravdepodobne s mutlicastama ktere neprojdou z wifi do LAN. Konfiguraci modemu to neni - jsem prohledal a krome obecneho povoleni UPnP tam nic jineho neni (v napovede je IGMP Proxy (Administration/management) ktere neni ve firmware od UPC pristupne) NAS je taky pripojeny na kabel. Stejne chovani je i s tabletem. Trochu jsem hledal a na stejnou vec si stezuji i uzivatele tady. Pozadal jsem podporu UPC. Tvrdi ze jsem prvni s timto problemem nicmene ze si to predaji technikum a ti to prozkoumaji. Planuju jim odchytat data aby bylo videt ze pres WiFi to nechodi a pres kabel ano a poslat na podporu. Chtel bych poprosit uzivatele kteri maji stejny problem jako ja at se obrati na podporu UPC. Aby bylo videt ze nejsem sam. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radek.p Odesláno 19. března 2013 Sdílet Odesláno 19. března 2013 Myslím, že je to marný. Řešil jsem to v září nebo říjnu 2012 a byl jsem taky první... http://www.upczone.cz/viewtopic.php?f=1&t=3997&start=120#p65502 Navíc jsem nebyl spokojen se sílou WiFi signálu Cisca (nepokryje pořádně ani 65m2 byt), takže jsem to vyřešil dalším routerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.