Návštěvník Kopusek Odesláno 17. března 2013 Sdílet Odesláno 17. března 2013 Ahoj Všichni, před pár dny jsem si koupil Blue-Ray přehrávač Samsung BD-E8300. Mám starou skleněnou televizi, takže to mám propojené přes cinche. Všechno celkem funguje, až na zobrazení fotek, které jsou natažené na výšku, takže nesouhlasí poměr stran. Navíc ani ta natažená výška není přes celou obrazovku. Nemáte s tím někdo zkušenosti, jak to umravnit? A jak to funguje vám na LCD? Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. března 2013 Sdílet Odesláno 17. března 2013 Podobne to funguje take u noveho STB Kaon Baby, i kdyz mam obraz nastaveny na format 4:3, tak fotky se zobrazuji nataze na vysku, pokud ale STB zapojim do sirokouhle TV , tak je format fotek vporadku. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 17. března 2013 Sdílet Odesláno 17. března 2013 ...před pár dny jsem si koupil Blue-Ray přehrávač Samsung BD-E8300... premyslim o koupi Samsung BD-E8500, muzes se podelit o zkusenosti s timto pristrojem v kombinaci s CA modulem UPC? rychlost, kvalita obrazu..? dik Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kopusek Odesláno 18. března 2013 Sdílet Odesláno 18. března 2013 Tak to Ti moc neporadím. CA kartu nemám, přijímám pouze volně dostupné stanice. Tak alespoň přídám pár postřehů, které jsem za těch pár dní zjistil. To, že z HDD nevytahneš nahraný pořad, to asi víš. Na HDD můžeš kopírovat a vytahovat soubory z USB, ale nevytvoříš žádnou složku nebo podskupinu. On to háže všechno jen na 3 hromady (videa, fotky, zvuky). Fotku otočíš pouze přes menu asi po 5-6 kliknutích. Hrozné! Naopak je výborné, že můžeš natáčet 2 pořady, které se časově překrývají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hory Odesláno 18. března 2013 Sdílet Odesláno 18. března 2013 ...před pár dny jsem si koupil Blue-Ray přehrávač Samsung BD-E8300... premyslim o koupi Samsung BD-E8500, muzes se podelit o zkusenosti s timto pristrojem v kombinaci s CA modulem UPC? rychlost, kvalita obrazu..? dik Jsem majitelem BD-E8300 a spokojenost. Koukni na forum, uz se to tu resilo, jedine omezeni a "nevyhoda" proti Kaonu je moznost nahravani "jen" jednoho kryptovaneho kanalu a jednoho volneho. Jinak produkt Samsung aktualizase firmware chodi pravidelne a razeni programu apod. jako na TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.