tomus Odesláno 20. března 2013 Sdílet Odesláno 20. března 2013 Myslim ze tohle tma nema smysl rozebirat, UPC kvuly neschopnosti Philipsu DVB-T urcite rusit nebude. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 20. března 2013 Sdílet Odesláno 20. března 2013 takže když dáte ladit DVBC, tak to naladí DVBC + analog + DVBT - takže opravdu problém UPC s tim souhlasim, take jsem na to ted prisel kdyz jsem dal pro jistotu "Naladit znova", navic ikdyz lze nastavit rucni ladeni tak ale spustit nelze, nakonec jsem neco takoveho nasel pod testem signalu, kde slo zadat frekvenci rucne a spustit, bohuzel ani tak mi to u muxu s CT HD programy nenaslo nic a psalo to signal slaby pritom u vsech ostatnich muxu ukazuje signal pres 90% Nejspíše rušení z DVBT přes kabely / konektory. Škoda, že jsi to nezkusil dneska mezi 6-15 hodinou - nešel Žižkov Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 20. března 2013 Sdílet Odesláno 20. března 2013 Stando, to není možné. Sice je tuner (ladicí díl) pouze jeden a naladí vše, tedy i případné rušením pozemním vysílačem DVB-T, ale tuner ladí (podle příslušné normy) v krocích po 8 MHz a teprve další obvody rozliší (měly by), zda se jedná o A, T nebo C a naladěný signál dále zpracuje nebo ignoruje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 20. března 2013 Sdílet Odesláno 20. března 2013 Měl jsem na mysli K53 kde se v Praze vysílá po kabelu DVBC MUX12 a zároveň z Žižkovského vysílače vysílá K53 MUC1 ČRa. Takže pokud je měkde problém s kabeláží nemusí fungovat MUX12 Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 20. března 2013 Sdílet Odesláno 20. března 2013 Jo, jasně, nedal jsem si to do souvislosti s odstávkou vysílače, sorrry. Philipse to neomlouvá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirij Odesláno 20. března 2013 Sdílet Odesláno 20. března 2013 Tomu nerozumím.Jakých 60% stanic jede na DVB-T a nejede na DVB-C, když jsi na DVB-T závislý? Nemyslel jsem to z hlediska počtu stanic, ale z hlediska vlastního využití (např. některé zařízení mám pouze s DVB-T tunerem). Citovat Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 26. března 2013 Sdílet Odesláno 26. března 2013 Již je k dispozice B-verze nového FW a zatím to vypadá dobře Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jarava Odesláno 26. března 2013 Sdílet Odesláno 26. března 2013 zdravím technik,čeho je nová verze?Muj model 46PFL7007K tam nemá nic nového/na stránkách podpora -philips.cz.Poslední verze je: 000.150.085.000, Soubor Zip, 146.30 MB, Datum zveřejnění: 2013-03-06/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 26. března 2013 Sdílet Odesláno 26. března 2013 Měl by to být testovací (nevyzkoušený, neoficiální) software pro Fusiony řešící násobení (množení) kanálů na UPC v CZ verze je to 0.150.87.0 Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jarava Odesláno 26. března 2013 Sdílet Odesláno 26. března 2013 technik-kde se to dá sehnat,já jim to hned v pátek otestuji.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.