Návštěvník homodel Odesláno 18. března 2013 Sdílet Odesláno 18. března 2013 Dobrý deň, mám tento modem a chcel by som vedieť či je možné použiť ho pre server. Mám doma zostavu pripravenú na FTP server, lenže neviem ako to mám nastaviť aby som ho mohol nájsť po sieti. Poprípade ak by som chcel túto zostavu použiť ako server na nejakú online hru, ako mám postupovať. Za odpoveď ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník homodel Odesláno 19. března 2013 Sdílet Odesláno 19. března 2013 Nikto nič???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upcman Odesláno 19. března 2013 Sdílet Odesláno 19. března 2013 mas biznis internet? kvoli verejnej ip 10mbit/s ti postacuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník homodel Odesláno 20. března 2013 Sdílet Odesláno 20. března 2013 Ja mam 65Mbit internet len ja mam trocha problem nastavit v routery port forwarding lebo mi potom nechce pustiť pristup k serveru ... maa to byť FTP server je tam 10TB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 20. března 2013 Sdílet Odesláno 20. března 2013 DMZ by to mohlo řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rastik Odesláno 24. března 2013 Sdílet Odesláno 24. března 2013 Applications & Gaming -> Port Range Forwarding a tam externí porty 20-21 na vybranou IP adresu taky porty 20-21, TCP a zaškrtnou Enable. A nebo DMZ, tam to půjde určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.