Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
Další podrobnosti vám neřeknu, počkejte si na oficiální informace :o).

Nebuď labu't, a řekni.

Ať víme na co se mámě těšit. :lol:

Odesláno

Ne opravdu nereknu, ale je to pravda hehe :D .... ceny internetu by se v prvni pulce 2006 urcite menit nemeli.

Odesláno

Kdyby radši než zvyšování rychlosti, dali veřejnou IP adresu zdarma.

Odesláno

Rychlosti si myslim ze jsou celkem OK, jejich zvysovani je spis takova kosmeticka uprava, dulezitejsi jsou momentalne ceny a limity dat.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ale jo at zrychluji...uz se tesim. Jenom jsem zvedavej jestli zvednou rychlosti u nejlevnejsi varianty T250. Sam si sazim na to ze to nechaji tak jak je a navysovat budou T1000 a vyssi...

No uvidime jestli se budou s UPC spickovat v kvalite a rychlosti pripojeni , z toho by jsme jako zakaznici mohli neco mit... :P

Ludek

Odesláno
V první půlce roku 2006 se budou navyšovat rychlosti všech tarifů internetu. Další podrobnosti vám neřeknu, počkejte si na oficiální informace :o).

:arrow:Mno sqjelá zpráva, snad k tomu přidají i nějaká ta data . :lol:

• 1000 Mb/s
  • -
  • -
  • Vodafone StationDOCSIS 3.1
  • Severočech
Odesláno

Jak říkal tomus, bylo by lepší, kdyby snížili ceny a zvýšili datové limity.

Ono mít ježte rychlejší připojení je parádní, ale při stahování vám ten limit půjde ježte rychleji dolu :))

Odesláno

Snížení cen se těžko dočkáme, vyšší rychlost určitě na škodu není. Jenom kdyby se tak dalo sosat rychleji ze zahraničí...

Odesláno

Mne T2000 staci, naco zrychlovat ... spis bych uvital snizeni ceny, a nebo jeste lepe zvyseni datovyho limitu (oboje asi nehrozi). :)

• Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brno
Odesláno
  • Řešení
Mne T2000 staci, naco zrychlovat ... spis bych uvital snizeni ceny, a nebo jeste lepe zvyseni datovyho limitu (oboje asi nehrozi). :)

Já osobně pevně doufám, že jestli dojde k navýšení rychlosti, dojde i k navýšení datového limitu. Je to logické. Na co mi bude rychlost, když budu mít pár giga tarfficu? Pouze dříve naplním FUP a budu odřízlej.

• 1000 Mb/s
  • -
  • -
  • Vodafone StationDOCSIS 3.1
  • Severočech

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague