Odesláno 17. ledna 2006 19 let Rychlosti si myslim ze jsou celkem OK, jejich zvysovani je spis takova kosmeticka uprava, dulezitejsi jsou momentalne ceny a limity dat. Není pravda. Muj limit mi stačí. Rychlost je to co potřebuju k on-line hraní.
Odesláno 17. ledna 2006 19 let Ne opravdu nereknu, ale je to pravda hehe .... ceny internetu by se v prvni pulce 2006 urcite menit nemeli. .....je to pravda hehe???? co to znamena pravda hehe......? Doufam že nekecáš... díky tomu totiž ještě u Karnevalu zůstávám.....
Odesláno 17. ledna 2006 19 let Pravda to je a jen pro priblizeni, ADSL se ani po zrychleni nechyta , urcite budete spokojeny a komu se to nelibi, na ADSL muze kdykoliv prejit, nikdo ho nedrzi .
Odesláno 17. ledna 2006 19 let 2Cosmic Gate: Protoze to by pak nebylo to pravy prekvapeni ? ))) Pokud je ale nejaky zrychleni, nebo proste jakykoliv zlepseni sluzby fakt v planu, tak s tim pudou "ven" podle me az tak par tejdnu po zrychleni ADSL....
Odesláno 17. ledna 2006 19 let uz jsem tu nekde psal - snad nenastvu toho, co tu pise pod nickem Karneval, jak to bude nejspise vypadat: T250 --> T500 T1000 --> T1500 T2000 --> T3000 T4000 --> T6000 proste krome nejnizsiho tarifu, kde se rychlost dvojnasobi, si spoctete 1,5x dosavadni rychlost sluzby a vyjde vam rychlost nova. Bohuzel nic vice nevim - ani upload ani FUP limity, ale pripada mi logicke zvyseni limitu u T1500 na 15/15, T3000 na 30/30, atd... ke zrychleni by melo dojit nejspise behem nasledujicich 3 mesicu... Edit: Klidne by mohli zvysit jen ten upload ... v pohode si vystacim s megabitem, kdyz bude upload treba 500 ) I presto si ja ten upload po navyseni rychlosti predstavuju ASPON nejak takto : 100/300/500/1000 ))
Odesláno 17. ledna 2006 19 let jo, to máš asi pravdu, připadá mi to taky nejvíc pravděpodobný jinka díky za INFO, konečně někdo, kdo mi řekl víc k věci, nechodil kolem horký kaše a nebyl tajemnej, jak hrad v Karpatech
Odesláno 18. ledna 2006 19 let Pravda to je a jen pro priblizeni, ADSL se ani po zrychleni nechyta , urcite budete spokojeny a komu se to nelibi, na ADSL muze kdykoliv prejit, nikdo ho nedrzi . Ok diky. Jinak na ADSL prejit nechcu. Mame tady mistniho dodavatele internetu Softex.... Je to tahane optikou.. je to sice mnohem mene stabilni ale zato v 90ti procentech to beha kolem 4Mb/sec. a za smesnych 350korun. Jenze instalace je mastna jako veprik . Takze budu radsi za Karneval se stabilni siti rychlosti 500/200 (mozna) a instalaci ZZAADDAARRMMOO. Cauky a diky. Stu (Most)
Odesláno 18. ledna 2006 19 let 2Cosmic Gate: s tim pudou "ven" podle me az tak par tejdnu po zrychleni ADSL.... Jeste na zaver... to jako kdyz ADSL nezrychli tak karneval take ne? Nebo ADSL si uprdne a karneval taky... nemohl by si karneval uprdnout o neco drive?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.