Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Kdyz nebudete moc zatezovat sit, tak to pujde jak ma :lol::lol::lol::lol:

Odesláno

2Karneval :

heh, no snad to maj dobre propocitany, kdyz ted to jede OK :) To mi ted pripada jako jedna z hlavnich vyhod Karnevalu, zadna "agregacni buzerace", ani zadny "zadni vrata"... :))

Odesláno

Jestli to pojede OK i dal se uvidi, momentalne se novy rychlosti testujou. V pripade ze by konektivita vyrazne nestacila po zrychleni tarifu, asi nebude zas tak velkej problem zainvestovat a navysit ji. :roll:

Odesláno
No.... priznejme si..... dost lidi co chteji internet jsou proste lamy, nechci tim nikoho urazit...

To mohu potvrdit. Jeden známý si pořídil Internet Express 512/128 (neomezený vysokorychlostní :x:evil:) a hrdě prohlašoval, že sice ví, že to není nějak moc rychlé, ale hlavně tam nejsou žádné limity a cena je celkem slušná. Ukázal mi smlouvu, kde samozřejmě bylo v parametrech: "Omezení: FUP". Jenomže lama neví, co je FUP a telecomáci se do vysvětlování určitě nepohrnou, hlavně že je to bez limitu. :cry:

Odesláno

2 Karneval:

Ja jen citoval, co mi rekl obchodni zastupce, na zacatku (kolem 7.) ledna :))

BTW jestli se to zmeni tak, jak rikas, tak mi to v podstate nebude vadit, jen aby to jelo aspon tak, jak to ma jet ted...

ale uz to zase zni divne, mam 2MBity, ale jede to jenom 1:)) to je prehnane, ale (zacina mi to pripominat ADSL...)

¨Hlavne at s tim zrychlenim neslapnou vedle a at nezapomenou na upload! Howgh .)

Odesláno

2 Karneval:

Stále píšeš (mimo muziky) o rychlostech. Jak ale vidíš, tak tady většina diskutujících až tolik o vyšší rychlosti nestojí. Spíše bychom uvítali vyšší limity na stažení, popř. nějaké to zlevnění.

Odesláno

Dobra tak ja tedy ve firme navrhnu, aby se rychlost nezvedala ze o to nikdo nestoji :lol: ... si me fakt rozesmal.

Upload se taky bude zvedat a o datovych limitech neni rozhodnuto. Ani o rychlosti po prekroceni techto limitu. Jinak ty limity nejsou tak hrozny narozdil od ADSL.

A vzdycky se najde nespokojenej rejpal, ktery za stejnou cenu dostane o neco lepsi sluzby, tu narazku sem myslel opravdu na tebe. A takovejch jako ses ty bude vic o to nemam strach.

Odesláno

SWE: pokud ti nesouhalsi rychlost tak zavolej a na nic necekej, tedy zavolej od PC jinak by to nemelo smysl. Muze byt spatny a ruseny signal do zasuvky. Nebo problem mezi klavesnici a zidli. :roll: bez urazky :):wink:

Odesláno

2 Karneval

Jak můžeš vědět, jestli jsem spokojenej, nebo ne. Víš kulový. Psal jsem, že se tu probíráš jen rychlosti(ten upload by ale mohl být vyšší, hlavně u T 250), a o limitech jsi neřekl ani slovo, i když se na to někteří ptali. Pochopitelně, že když zvýší i rychlosti, tak to bude jistě příjemné, ale bez současného zvýšení limitů je to o ničem.

A když bude cena nižší, budeme jen rádi. Když ne, taky to přežijem. Spíše si myslím, že budeme rádi, když nezdraží. A když ne teď, tak příště.

Odesláno

2Catcher :

Se zvysenim rychlosti zpravidla prichazi i vyssi limity (i u uz zminovanyho ADSL se s vyjimkou nejnizsich rychlosti ty limity svym zpusobem zvysi), takze toho bych se nebal a proste pockal na hotovou nabidku. Je proste zbytecny "kritizovat" neco co neexistuje :)

A kazda zmena "nahoru" je k lepsimu, a slova "o nicem" jsou opravdu o nicem :)) Protoze v tom pripade by se mohli na nejaky zlepsovani uplne vykaslat. Navic oni vedi mnohem lip nez vy, co je o nicem a co se vyplati :) A i kdyby ty limity nahoru nesly, tak casem proste pudou..... podivejte se na nabidku internetu v cechach pred dejme tomu tremi roky, a uznejte, ze se to relativne pohlo...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague