Návštěvník Ewony Odesláno 19. března 2013 Sdílet Odesláno 19. března 2013 Chtěl bych se zeptat na věc ohledně internetu a digitální televize. Včera 18.3 sem hrál hru a najednou mě to vypojilo. Šel jsem se kouknout na wifi router a blikala jenom kontrolka DS a ostatní blikaly slabě. Zapnul jsem televizi a napsalo to že není žádný signál. Nevím co s tim mám dělat. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 19. března 2013 Sdílet Odesláno 19. března 2013 241 005 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. března 2013 Sdílet Odesláno 19. března 2013 Nema smysl panikarit, v techto pripadech se muze jednat jen o kratkodoby vypadek, kdyz to za hodinku nenabehne, tak muzes zkusit zavolat na infolinku. Taky je dobre se kouknout sem: http://web.upc.cz/vypadky Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.