Návštěvník Odesláno 12. května 2020 Sdílet Odesláno 12. května 2020 Zdravím... Již je to víc jak 14 dnů, co jsem se začal potýkat s DDoS útokama. Modem mám Compal, nicméně nemám za to připojenej žádnej vlastní router. Napadla mě možnost, že bych si za to připojil vlastní zařízení, a následně si nastavil nějakou ochranu. V compalu jsem neviděl možnost, jak se proti tomu bránit. Jedná po většinu času o stránky, například https://instant-stresser.com/, kde stačí zadat IP protivníka a zaútočit. A je to zcela zdarma. Vůbec nevím, jak se proti tomu bránit. Ocenil bych tedy nějakou radu či návod jak tomu zabránit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 12. května 2020 Sdílet Odesláno 12. května 2020 Co je to za nesmysl? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. května 2020 Sdílet Odesláno 12. května 2020 @Starkon Modem Compal má jen základní uživatelské nastavení, pokud potřebuješ pokročilé musíš zainvestovat do vlastního routeru. A už prosím neposílej soukromé zprávy, nemá smysl řešit tyhle obecné dotazy soukromou cestou. Profil ti následně na tvoji žádost bude smazán. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2020 Sdílet Odesláno 12. května 2020 @tomus V pořádku. Profil, bych ještě prosil, nemazat. Ještě něco řeším, tak jakmile to dořeším tak už ho potřebovat nebudu a napíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. května 2020 Sdílet Odesláno 12. května 2020 Ok, jinak tím že připojíš za modem vlastní router, se ti zároveň změní veřejná IP adresa, což možná vyřeší tvůj problém (tedy za předpokladu, že máš IPv4 a přepneš modem do režimu Bridge). Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 13. května 2020 Sdílet Odesláno 13. května 2020 Pokud na tebe někdo útočí, tak ti žádné nastavování nepomůže. Útočník ti prostě ucpe linku ještě před tvými prvky, takže s tím neuděláš vůbec nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. května 2020 Sdílet Odesláno 14. května 2020 Nejde se nějak bránit útokům ve spolupráci s providerem? Nemá nějaké nástroje? Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 14. května 2020 Sdílet Odesláno 14. května 2020 Toto může řešit jedině provider, proto jsem taky napsal, že je to nesmysl (se snažit svépomocí). Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 14. května 2020 Sdílet Odesláno 14. května 2020 No, změnou IP by si pomohl, ale stejně by to měl s VF řešit. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 15. května 2020 Sdílet Odesláno 15. května 2020 Operátor má snad monitoring provozu a toto musí automaticky zjistit sám. Každopádně celý dotaz zavání trollingem a ještě od jedného úchyla jménem Jaivan (JanMan, Jan Hora, Ivan z Kolína a pár dalších jmen, co kde používá), alespoň dle stylu jím zaslané soukromé zprávy. Možná se ale pletu... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.