Návštěvník tom42 Odesláno 9. září 2013 Sdílet Odesláno 9. září 2013 Centrio je pro mě zatím jen přesvědčovací argument jak mít od UPC bez velkého dohadování 50% retenční slevu na internet (60/6). S UPC jsem spolehlivostí i cenou spokojen. Už jsem se skoro chystal přejít k Centriu ale bylo to zrovna v době kdy rušili veřejné IP a zaváděli NAT. Internet za NATem pro mě není použitelný a platit si pevnou IP zvedne cenu. Když tu byl naposled nějaký dealer Centria tak nabízel 60/60 za polovinu webových cen a sliboval v tomu v ceně i veřejnou IP. (konkurence je fajn ) Ale dokud mě UPC nenaštve nebo nezruší slevu tak nemám důvod přecházet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 9. září 2013 Sdílet Odesláno 9. září 2013 já sem zvědavej, jestli centrio přijde s nějakou novou nabídkou... ne že by 100/100 nebylo fajn, ten upload je neuvěřitelně návykovej a se stovkou se dá bez problémů fungovat, ale 240 na stahování je 2,5x víc... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Garážníci ani nemají veřejnou IP automaticky? To je tedy opravdu služba "na úrovni" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 To, že IPv4 adresy docházejí je realita a problém je to zejména pro menší ISP, ale i O2 už se s tím potýká. Jejich zpoplatnění celkem jednoduše zajistí, že to budou používat pouze ti, co to skutečně chtějí a někdy i skutečně potřebují. Jo, kdysi sem měl ADSL od GTS a tam byla veřejná pevná automaticky, ale to už je doba. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Pamatuju doby, kdy jel na neverejnych IP i Karneval a bylo to k nicemu, protoze rada sluzeb na tom nefungovala. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 To, že IPv4 adresy docházejí je realita a problém je to zejména pro menší ISP, ale i O2 už se s tím potýká. Jejich zpoplatnění celkem jednoduše zajistí, že to budou používat pouze ti, co to skutečně chtějí a někdy i skutečně potřebují. Jo, kdysi sem měl ADSL od GTS a tam byla veřejná pevná automaticky, ale to už je doba. O2 jich má dost, ale to by nebyli oni, aby zase nečuchali snadné prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Tak nejsou první ani poslední, mě spíš přijde naprosto absurdní (aspoň sem to četl), že u O2 nelze mít veřejnou IPv4 (ani placenou) a zároveň IPv6. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 já bych se na nějakou ipv4 z vysoka vy****, kdyby už byly ipv6, stejně většina webů a hostingů už to dávno podporuje, jenomže centrio ipv6 pořád nemá, tak holt stovečka měsíčně, no Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ITman Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 Centrio je pro mě zatím jen přesvědčovací argument jak mít od UPC bez velkého dohadování 50% retenční slevu na internet (60/6).S UPC jsem spolehlivostí i cenou spokojen. Už jsem se skoro chystal přejít k Centriu ale bylo to zrovna v době kdy rušili veřejné IP a zaváděli NAT. Internet za NATem pro mě není použitelný a platit si pevnou IP zvedne cenu. Když tu byl naposled nějaký dealer Centria tak nabízel 60/60 za polovinu webových cen a sliboval v tomu v ceně i veřejnou IP. (konkurence je fajn ) Ale dokud mě UPC nenaštve nebo nezruší slevu tak nemám důvod přecházet. Musím souhlasit s tím, že pokud jsou v lokalitě dostupní oba operátoři a člověk využívá více služeb, tak se dá celkem lehce dosáhnout i více než 50% slevy. Při zmíňce o možném přechodu od UPC ke konkurenci vždy sleví. Navíc v mém případě nezáleží jen na ceně, ale i na tom, co je/není možné. Nevím jak ostatní, ale zcela mě deptá řešení televize + settop box + 2x dálkové ovládání (obzvláště když k TV můžu mít připojena ještě další zařízení typu domácí kino, pak jeden ovladač nestačí). Mám doma všechny TV s interním DVB-C dekódérem a čipovkou, takže nemusím ani řešit žádné případné problémy s kompatibilitou či omezeními. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. října 2013 Sdílet Odesláno 27. října 2013 Centrio jsem měla asi 3roky,neustále vypadával signál,neochotní operátoři,nesolidní služby,prostě hrůza a děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.