Přejít na obsah

HDDVR set top box problemy

Doporučené příspěvky

Návštěvník upcman

Priblizne pred pol rokom som si vzal hddvr set top box prdtym som mal handan cv 5000, nechal som sa nahovorit na HD kanaly a nahravanie. V tom case ficala reklama na Magio nahravanie a archiv. Kedze UPC o achive nechce ani pocut, vzal som hddvr ze som urobil dobre, aspon som sa tak domnieval. Po prvom tyzdni nahravania som si chcel pozriet nahravky, kedze HD je moja vasen tak hardisk mi zapratalo z polovice a dokopy tak 10 nahravok. Pri pozerani nahravky znicoho nic set top box zamrzol a po case sa zrestartoval. V ten den sa mi to stalo 4 krat. Neriesil som asi som nemal svoj den. Skusl som tovarnsk obnovenie nepomohlo. O tyzden som si chcel pozriet predosle nahravky a teda aj nove mi nahlasil vypadok HDD odporuca sformatovat. Je sice pekne ze to odporuca ale moje nahravky budu prec, dviham telefon volam na infolinku, operator viete to je vsetko jemne a technika sa zykne kazit a teda ma ubezpecil ze nech to teda sformatujem a bude dobre. Telefon som zlozil. Moj palec 5x pohladkal tlacitko OK a predsa som stlacil s tym ze bude vsetko OK. HDDVR zahlasil HDD nenajdeny. A teraz co? Hardisk huci nahravky su tam vymazat ani nahrat. Co mi to za invalida dali. Nesiem set top box na vymenu dali mi novy. Novy set to box fungoval relativne dobre. 1x restart do tyzdna som v tichosti toleroval kym po 3 mesiacoch mi dnes zahlasil vypadok HDD odporuca format. Tovarenske nastavenia nepomohli. 200gb nahravok fuc, format uspesny. Mam v krizoch tusenie ze este taky mesiac a pojde aj ten do srotu.

To len ja mam take nestastie alebo su tak tie hddvr boxy kazive?

Sem tam sa mi stavalo ze ked mi nahravalo dve veci sucastne sa na nejaky moment pocas filmu rozpadol obraz. Signal mam dobry koncovy bod mi robili novy. Ako keby CPU nestihal viac ukonov naraz.

Mne sa tie set top boxy nepozdavaju na prvy pohlad je vidiet jemne skrabance na povrchu. Niekto to uzival zreklamoval a mne to teraz ma blbnut?

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3819-hddvr-set-top-box-problemy/
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle Kaony jsou proste smejdy, za malo penez malo muziky.

Nejvetsi jejich slabinou je prave nahravani na HDD a to hlavne trvale zapnuty timeshift, ktery nelze vypnut,

proto se driv nebo pozdeji na disku zacnou objevovat chyby, ktere lze odstranit pouze sformatovanim, protoze STB nedisponuje funkci, ktera by tyhle chyby mohla odstranit za chodu.

A pokud uz mas opravdu smulu, tak HDD odejde uplne, zivotnost techto disku, ktere navic vlastne porad nahrava neni velka.

Dalsim nesvarem take je, ze na HDD obcas postupne ubyva volna kapacita, proste mas tam jen par nahravek ,ale volneho mista je malo, pak nezbyva nez opet format.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3819-hddvr-set-top-box-problemy/#findComment-63186

Návštěvník upcman

Tomus, neviem skade si nabral, za malo penez malo muziky. Na webe upc http://www.upc.sk/televizia/upc-prijimace/hd-dvr/ sa da tento set top box vziat do prenajmu za 4,90euro na mesiac, alebo si ho zakupit cena je neuveritelnych 200eur. Za tychto okolnosti za hodne penez takmer zadna muzika!

Zacina ma to uz pekne stvat, to fakt nic UPC neurobi s tymi set top boxami? Nova seria set top boxov sa nechysta? Dufam ze aj na Horizon pouziju tie trapne KAONY.

Nejake informacie Tomus mas? Potrebujem solidne zariadenie na nahravanie a pozeranie TV.

Novsi firmware viem do toho srotu dostat? Ked dam aktualizacia cez OTA tak napise chybu.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3819-hddvr-set-top-box-problemy/#findComment-63190

S temi penezi to bylo mysleno tak, ze UPC proste vybrala dodavatele STB ktery nabidl nizkou cenu, ale uz se nikdo nezabyval kvalitou techto prisroju a pak jen kazdy uzivetel nadava...

Firmware si STB aktualizuje sam, takze tim nema smysl zabyvat.

U nas v ČR se jeste nabizi odlehcena verze Kaon kcf-700, ale take ma zatim problemy s nahravanim.

Co se tyka Horizonu, tak co jsem slysel na slovenku pry zatim nebude, ČR snad pristi rok.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3819-hddvr-set-top-box-problemy/#findComment-63192

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...