Návštěvník Joel Odesláno 2. dubna 2013 Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Zdravím mám internet 30/1 a základní verzi programů od PC. Nemám je v balíčku. Uvažuji o tom,že přejdu na balíček Kombi Komfort ale razila mně věta "U stávajících zákazníků internetové služby, kteří již využívají některý z tarifů s rychlostí nižší než 50 Mb/s, je nutné zajistit výměnu modemu. Tato výměna modemu je zpoplatněna částkou 656 Kč" - Te to je skoro polovina částky modemu! Když si dám samoinstalaci musím to stejně platit? Mohu si pak ten modem koupit za zbývající cenu když jsem zbytek zaplatil? Anebo tohle odmítnou a koupit si jiný a zapojit si ho sám? Tohle nedává smysl. Měl bych ušetřit a navíc při samoinstalaci bych měl ušetřit za jednorázové poplatky a vypadá,že to prodělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. dubna 2013 Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Bohuzel je to tak, budto prejit jen na Kombi Klasik+, kde novy modem neni potreba, nebo za platit 656 Kc za vymenu a pak platit mesicni pronajem, nebo si modem rovnou koupit zaplnou cenu , pak uz se neplati ani za vymenu ani pronajem, coz se podle me vyplati. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 3. dubna 2013 Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 To jsem mysle. Tedy když si modem koupím nebudu platit 600 Kč za výměnu ale rovnou zaplatím 1300 za modem? Abych neplatil 1300 + 600.ucp.php?mode=login Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 3. dubna 2013 Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Když si ho koupíš a v rámci samoinstalace zprovozníš, tak zaplatíš jenom kupní cenu (přijde v nejbližším vyúčtování). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2013 Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Já měl jen internet 30 a telefon UPC, DTV jsem neměl. Objednal jsem si Kombi Komfort s tím, že si koupím CA modul se samoinstalací. Přijel technik, vyměnil modem, předal mi CA modul a odjel. CA modul jsem platil při první faktuře za Kombi Komfort. A za modem nic, jen samozřejmě měsíční nájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 3. dubna 2013 Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Dobře díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 4. dubna 2013 Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 (upraveno) Ještě poslední věc. V čem spočívá samoinstalace? Zapojím modem a pak co? To již řeší na dálku nějak. Nebo je zde nějaký návod? Taky u balíčku nevidím některé programy které jsou samostatně Například FLN není v balíčku ale samostatně ano. Upraveno 4. dubna 2013 uživatelem Joel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 4. dubna 2013 Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Samoinstalace zde: http://www.upc.cz/pdf/Internet_Telefon_ ... _navod.pdf jedná se opravdu jen o fyzické zapojení modemu v bytě. ostatní udělá technik (zapojení v rozvodné skříni, registraci modemu do systému ...) Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 4. dubna 2013 Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Dobře díky a jak je to s pogramama? Kombi Komfort balíček má jiné programy než Komfort TV? Jak jsem psal FLN tam nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 4. dubna 2013 Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Fine Living v nabídce Komfort je: http://www.upc.cz/televize/prehled-programu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.