Návštěvník GaSo Odesláno 5. dubna 2013 Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Zdravám. Mam problem se sluzbou SmartGuard. Po nejake dobe se vypne a v centru akcii (tak vlajka vedle hodin) pise zapnout UPC smart guard. Po kliknuti je ale i tak furt vypnuti. Nevi nekdo co s tim je? Preinstaloval jsem i windows ale i tak to porad dela. Za odpoved dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 5. dubna 2013 Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Dobrý den, jakou verzi windows máte? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník GaSo Odesláno 5. dubna 2013 Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Mam verzi Windows 7 64-bit. Este som zabudol napisat ze po restarte PC smartguard zas na nejaku dobu funguje a nekdy zas se pri startu ani nespusti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 5. dubna 2013 Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 To bude patrně chyba přímo antiviru F-Secure. Odinstalujte UPC SmartGuard a následně stáhněte a spusťte toto: ftp://ftp.f-secure.com/support/tools/ui ... onTool.zip Nakonec restarujte PC a zkuste znovu nainstalovat. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník GaSo Odesláno 5. dubna 2013 Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Problem je ze ja som ten smart guard nainstaloval na cistu instalacii windowsu ali i tak to robi. Ale skusim aj to co ste mi napsal. Teraz je spusteny ale myslim ze zas firewall nefunguje. V centruu akcii mi zas pise Zobrazit moznosti brany firewall a kdyz na to kliknu tak sa spyta ci zapnut windows firewall alebo zapnut program UPC Smartguard 9.01. Po kliknuti na zapnut smartguard sa ale nic nestane. EDIT: Tak som to preinstaloval podla toho co ste mi pisali a smartguard sa uz nevypina. Vypina sa uz iba firewall. EDIT2: Odinstaloval som znova ten smartguard a z upc.sk som stiahol f-secure launch pad a zatial vsetko funguje. Kazdopadne dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.