Návštěvník Joel Odesláno 10. dubna 2013 Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Zdravím, mám kvalitu signálu kolen 98% ale sílo jen kolem 58% občas, tak jednou za několik dni to pak dělá čtverce. Je normální mít tak slabí signál, když mám TV po kabelu? Lze to nějak řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. dubna 2013 Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Zdravím, a na čem to měříte? Ukazuje to Tv nebo STB? Konkrétně jaký? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 10. dubna 2013 Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 STB od UPC, ten klasický. Když dám 2x Informace takto vyskočí, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. dubna 2013 Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 A je to typ Handan CV-5000 CiNX iL nebo Handan CV-5000 CiNX? Handan CV-5000 CiNX iL ukazuje snad jako maximum 60% +/- sílu signálu. Někde to tu Tomus psal, ale nemůžu to najít IL nema RS232 konektor a ma trochu jiny FW, ale v praxi jsou vpodstate totozne až na zobrazování úrovně signálu. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 10. dubna 2013 Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Se podívám na ten krám jestli to tam je napsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 10. dubna 2013 Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Je to iL. I když neukazuje do 100% což je divné tak proč ten propad a občas to dělá čtverce. Čekal bych, že na kabelovce to nebude nikdy dělat problémy. Počasí na to nemá vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 10. dubna 2013 Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Pokud by jsi alespoň trochu prošel toto fórum, zjistil by's, že naprostá většina podobných problémů je způsobena nějakou chybou v kabeláží, konektory, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 10. dubna 2013 Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Tak to opravdu nevím, kabel není uhnutý a zapojené to je nadoraz. Sice se kabel často točí jak je delší než má ale tím to asi nebude. Nevím jak to zjistit. Nemůže to být tím rozbočovačem anebo co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 10. dubna 2013 Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Nemám věšteckou kouli a Ty jsi rozbočovač zamlčel. Podívej se, jak jsou provedeny konektory, jak (ne)pevné to jsou spoje... Každým pohybem se může v některém konektoru měnit přechodový odpor, může být špatně zapojený a může tím pádem "chytat" okolní rušení, možností je mnoho, základem bezporuchového příjmu DTV je perfektní kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 10. dubna 2013 Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Zamlčel protože jsem myslel, že to dává UPC normálně. Mám prostě kabel z chodby do rozbočovače (nebo co to je) tam jsou dva výstupy u jednoho je napsáno TV a u druhého internet. Dle tvé rady to vyzkouším. Obávám se ale jak to poznám,že to jde? Když ten STB co mám zobrazuje jen do 60% jak tady psal Marek -26. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.