tomus Odesláno 10. dubna 2013 Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Hodnota okolo 60% je u tohoto STb maximum co ukaze, takze tady problem nebude. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 10. dubna 2013 Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Ten STB ukazuje maximum 60% anebo povolí maximum 60%? BTW co to je krám když to neukazuje do 100% jak to bývá běžné. Tohle jsem ještě neviděl aby jednu hodnotu přístroj uměl do 100% a druhou do 60% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 11. dubna 2013 Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 ...kabel z chodby do rozbočovače (nebo co to je) tam jsou dva výstupy u jednoho je napsáno TV a u druhého internet. Toto není rozbočovač, ale účastnická zásuvka. Rozbočovače jsou třeba tu http://www.alza.cz/search.htm?exps=ant% ... Dova%C4%8D a slouží k rozbočení signálu (TV) z účastnické zásuvky pro dva nebo více přijímačů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. dubna 2013 Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 STB Handan CV-5000 CiNX iL ukaze jako maximum 63%, cili pokud mas signal na 60% , tak je to celkem OK. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 11. dubna 2013 Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Jakmile dorazí nová TV tak se mrknu na signál a jsem zvědav. Kdyby to bylo OK tak by to občas nevypadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. dubna 2013 Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Mám dotaz je lepší ,když potřebuji z F-konektory na IEC konektor .Použít redukci F- IEC ,nebo je lepší udělat F konektor? Mám udělaný kabel s nalisovaný konektory IEC. Potřebuji zapojit zesilovač ,který má F-konektor ,bohužel nemají s IEC výstupy. Předem moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. dubna 2013 Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Zadnou redukci, proste ten IEC ucvakni a nasroubuj tam F konektor spravneho prumeru. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. dubna 2013 Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Moc díky za odpověď . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.