Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ráno jsem pustil TV (stále si držím balíček Supreme, který už druhým rokem nejde nově objednat), a jediné z té nové nabídky HD tam mám Fandu v HD (ale tu už mám hodně dlouho, v tom HD). To ostatní tam prostě nikde není. Tak nevím

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

Ivo, asi ledabyle pročítáš a špatně hledáš!

Mux 618 MHz, QAM 256, SR 6900

Edit:

Jo, používáš STB, oficiálně to zřejmě zatím není, takže není ani automatická aktualizace pro STB...

Odesláno

Tak já to chytám taky přes STB, a dnes je toho proklamovaného 2. května. V emailu od UPC mi přišlo sdělení, na jakých pozicích by ty kanály měly být - dnes 2. května. Pouze mám Fandu v HD (ale už dlouho). A protože já mám programy převekslované dle sebe, tak jsem projel celý rozsah (to je něco přes 130 kanálů) a nic.

Jen doufám, že zase nebudu muset nastavit aut. vyhledávání, a tím pádem rozsekání toho, jak jsem si to seřadil v oblíbených. to se na to můžu akorát tak vybodnout

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

Zajímavé, mě se to na Kaonu 3000 normálně naladilo. Když tak zkuste natvrdo naladit jen tu frekvenci 618 MHz.

Odesláno

Skutečně to tam je už od soboty. Obávám se, že se obáváš oprávněně a budeš znovu přesouvat.

Asi před deseti lety jsem se, především díky Tobě, seznamoval s tv tunery. Divím se, že si také něco nepořídíš, buď konečně tv s C tunerem, nebo alespoň kartu do pc... Pro příjem DVB-C/T je STB jen přechodným řešením, mně osobně se nezamlouvá.

Odesláno

Zkoušel jsem projet mux 618000 modulace 256 quam 6900 naladil jsem i ten poslední HD program co přidali Golf HD, ale někam se mi ztratil fanda HD .... nevíte v jakém je muxu abych mohl to ručně zadat (pod fandou HD se mi najednou objevil ten golf HD) lokalita příbram sí%t UPC

Odesláno

Fanda HD je právě v tom novém muxu na 618 MHz s Nova Cinema HD, Prima Cool HD a Prima Zoom HD.

Odesláno

Mě se také fanda HD ztratil, za to mám 2 krát golf HD +ještě jeden v SD

Odesláno z mého Sony Xperia S

;-)

Odesláno

Momentální stav (12 hod): Mux 21 (618 MHz) Název Fanda HD, běží Golf Cannel HD, ostatní v muxu beze změny

Původní Fanda HD (mux 18 - ruské) bez signálu... Teď už tam je název Golf Channel HD

Takže stále není dokončeno, buďme trpěliví...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague