Návštěvník Badis Odesláno 11. dubna 2013 Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Zdravím.Prodávám byt kde využívám služeb UPC (tv+interne) Budoucí majitel souhlasí s pokračováním využívání služeb UPC jen s jiným(levnějším) balíčkem služeb.Volal jsem do UPC jak toto probíhá.Bylo mi řečeno že samozřejmě písemnou formou(smlouvou).Je na toto k dispozici nějaký formulář nebo budu muset smolit něco sám?Na stránkách UPC -Péče a podpora- jsou jen vyjmenovány údaje(data),která jsou potřebná uvést ve smlouvě + podpis(asi obou stran) a poslaní do UPC.Nemá s tím někdo už nějakou zkušenost? Děkuji předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. dubna 2013 Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 k přepisu je potřeba nájemní smlouva Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Badis Odesláno 11. dubna 2013 Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Nájemní smlouva?? Jedná se o prodej bytu novému majiteli s tím že služeb UPC se bude nadále využívat byť s malou změnou tarifů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. dubna 2013 Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 prostě nějakej papír, že byt je jeho... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Badis Odesláno 11. dubna 2013 Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Výpis z katastru třeba? Až v něm teda bude už zanesen on(nový majitel)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. dubna 2013 Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 no takhle... ty vůbec nemáš co to řešit, to si musí udělat sám něco jako nájemní smlouvu by mít měl nebo jakejsi protokol o předání a užívání bytu... tak sme to dělali vždycky Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 11. dubna 2013 Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Podle mě by si měl původní majitel smlouvu řádně vypovědět/ukončit a nový majitel uzavřít novou smlouvu na sebe. Nějaké přepisování mezi cizími osobami je značně nestandardní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Badis Odesláno 11. dubna 2013 Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Elnc- No já se chtěl vyhnout tomu nepopulárnímu posílání STB+Modemu poštou do do Nymburka. Nebo kam se to posílá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 11. dubna 2013 Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 nestandardní to zrovna nebude, kdyz na to maji primo telefonickou volbu na infolince Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 12. dubna 2013 Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Nevím jestli mají a už jsem ani dlouho nečetl VOP, jestli taková možnost je, ale sám bych to rozhodně řešil viz výše. A poslání balíku do Nymburku je triviální věc, z toho nikdo mít strach nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.