Pepe Odesláno 12. dubna 2013 Autor Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Nic vlastního výkonného už nemam, bohužel, co jsem měl byl router od Zyxelu a pouze 100Mbits. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. dubna 2013 Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 si něco kup z alzy a do dvou tejdnů jim to vrať, šmejdům Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 12. dubna 2013 Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Slambe, i ty naivko, to že modem zvládne 400/100 po kabelu a v bridge režimu rozhodně neznamená že to zvládne uroutovat a uNATovat ten přilepený router. I když podle screenů to není žádný torrent provoz, ale jen stahování pár souborů, což je pro router ta snadnější varianta provozu (TCP, velké pakety). Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 12. dubna 2013 Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Tak půjčit nebo dát druhou síťovou kartu do jednoho z těch PC a použít jako router přímo to PC. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. dubna 2013 Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 proč by to nezvládal? to snad záleží na tom, co to bude za žihadlo, ne? takže doporučuju RT-N56U, vyzkoušet a do dvou tejdnů vrátit... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 12. dubna 2013 Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Myslel sem ten Technicolor, to že jako modem je stavěný na 400/100 neznamená že to vestavěný router zvládne uNATovat, zvlášť když by to byl náročnější provoz typu Torrenty. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. dubna 2013 Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 kdyby to nezvládal procesor a paměť, pak by to byl prakticky nefunkční šmejd ale je to nejnovější a nejvyšší model, tak by to nemělo bejt žádný ořezávátko Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 12. dubna 2013 Autor Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Zkoušel jsem to tomu týpkovi na technické podpoře vysvětlovat (mě přepojili výše) a on si mlel neustále to svoje, že není ping garantovaný a blablabla..^^ No, nic, tak jsem poslal formulář s odkazem na tuhle diskuzi, tak snad to dostane nějaký chytřejší týpek Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. dubna 2013 Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 jednou sem taky narazil na vygumovanýho panáka, ten se mi zase snažil tvrdit, že když mi to nejede udávanou rychlostí, že je to v pořádku samozřejmě se ukázalo, že je lokalita přetížená Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 13. dubna 2013 Autor Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Co se tyka specifikace sluzby, tak tu UPC tak orezalo, ze se nyni treba vubec nedovite kolik IP adres se k jednotlivim tarifum vlastne dava, odezva se tam ale nikdy neresila. Po napsání e-mailu přišla odpověď: Zde jsou detailní technické parametry služby Fiber Power 120: · Měsíční objem dat (FUP): · bez omezení · Počet dynamických IP adres: · 3 · Počet statických IP adres · 0 · Možno přikoupit statickou IP · ANO/3 · Počet emailových schránek: · 5 · Velikost emailové schránky: · 5 GB · Počet aliasů k emailové schránce: · 5 · Počet webových prostorů: · 3 · Velikost webového prostoru: · 50 MB · Technická podpora: · Ano Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.