Pepe Odesláno 19. dubna 2013 Autor Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Tak, vypadá to, že jsem měl vadný kus modemu, protože když mě byl modem vyměněn opět za Cisco EPC3925, vše už je nyní v pořádku. Nevím, zda to byl přesněji vadný kus nebo firmware, ale to už teď bude muset zjistit někdo jiný. Nevím, čím to bylo způsobené, ale když jsem vytížil linku jak jen to šlo, tak prostě stránky se vůbec nenačítali nebo hrozně pomalu i operátor (bohužel si nevzpomenu na jméno, ale byl fajn, dalo se s ním i kecat) viděl jakože je to vše v pořádku, že tam mají odezvu dobrou, ale že jsem to zatížil jak jen to nejvíc šlo, shodli jsme se tedy na tom, že mi vymění modem:) Zde dodávám ještě screenshot: Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. dubna 2013 Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 tak hlavně že to všechno dobře dopadlo Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.