Návštěvník megicz Odesláno 17. dubna 2013 Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 tak ja doufam ze takovou smulu nemam ze by to byl vadnej kousek zkusim sehnat nejakeho sitare jeste nebo nekoho kdo by se mi na to mrkl..urcite to bude nejaka malickost nekde blbe nastavena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. dubna 2013 Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 hlavně dej vědět, jak to dopadlo Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník megicz Odesláno 17. dubna 2013 Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 jasne,ja dekuju ze ses mi venoval zkusil sem jeste nahodit open WRT a pres kabel z routeru http://www.speedtest.net/result/2652413028.png akorat wifi furt stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stevieee Odesláno 11. září 2013 Sdílet Odesláno 11. září 2013 jsem na tom stejne toto namerim na wifi http://www.speedtest.net/my-result/2959966037 a toto na kabelu http://www.speedtest.net/my-result/2960041920 takze by me zajímalo kde je problém. Mam od upc router s wifi cisco 3925 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. září 2013 Sdílet Odesláno 11. září 2013 jestli máš mít 240/20, tak si musíš v první řadě nechat vyměnit modem... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stevieee Odesláno 11. září 2013 Sdílet Odesláno 11. září 2013 zatím mam mit 120 ale i tak po kabelu to jede ok ale po wifi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. září 2013 Sdílet Odesláno 11. září 2013 120ka ale nemá upload 20, takže ti tak blbě jede 240ka tudíž si nech nejdřív vyměnit modem a pak se tim dá zabejvat dál Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stevieee Odesláno 11. září 2013 Sdílet Odesláno 11. září 2013 tady ale nejde o to co namerim kabelem ale proc to po wifi jede tak pomalu, dneska jsem mluvil s operatorem UPC a ten řekl ze mam 120 ale ze to i tak navysili takze nevim, pokud bych chtěl 240 tak je vymena modemu jasna to ano ale o to tedka momentalne nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. září 2013 Sdílet Odesláno 11. září 2013 pokud tu rychlost modem nestíhá, je reálná šance, že to bude mít negativní dopad i na wifi ale kdo ví... no zkus si pohrát s kanálama a inssiderem / wifi analyzerem... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stevieee Odesláno 11. září 2013 Sdílet Odesláno 11. září 2013 modem ji stiha ja jinak bych to po kabelu nameril? když jde kabel z modemu. ale pokud odpojim kabel a jedu na wifi tak to jede pomalu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.