Návštěvník lejno Odesláno 29. září 2013 Sdílet Odesláno 29. září 2013 AVG a vliv na rychlost internetu? Leda na nějaké 20 let staré vykopávce, které se už stěží dá říct PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. září 2013 Sdílet Odesláno 29. září 2013 mám antivir AVG, nic mi to nenašlo... to bude nejspíš ten problém, že... takže odinstalovat avg, nainstalovat antivir (třeba avira je zadarmo a celkem použitelnej) a důkladně prohledat Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. září 2013 Sdílet Odesláno 29. září 2013 Zkontroluj na modemu uroven signalu a SNR, pak take zkus vypnout IP flood detection. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mr.Lolendo Odesláno 7. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Totéž! přesně, mám wifi, ta jede celkem ok, zato pevný počítač přesně, jak píšete, zpomalí,načte půl seznamu, nejede, zpomalí vypadne, pak zas načte kousek seznamu... do večera nejede a ráno třeba zas jede! mám antivir AVG, nic mi to nenašlo... taky mám 30mega internet, Windows xp na PC a Windows 7 na notbuku. Sem tam během dne se mi stává, že se internet z ničeho nic strašně zpomalí, že mi to sotva načte seznam a to ještě necelý… Zkrátka nic nejde vyhledávat a internet je buďto šíleně pomalý, nebo stránky vůbec nejdou načíst – žádná hláška o výpadku připojení apod. nevyskočí… Toto se mi stává tak 6-7x během dne (pokaždé tak na 10-20 minut) vůbec nevím čím to může být, ale je to velmi nepříjemné a doslova nervy drásající! Síťový kabel jsem vyměnil a stejně nic… Od UPC používám modem typu: Cisco EPC3925, v PC mám nainstalovaný Windows 7. Yep můžeš se jen tiše přidat mezi ostatní skuhrající. Řešil jsem to rok a bez výsledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. prosince 2013 Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Už dva týdny otřesně vypadává internet vBrně, to už je nehorázné! asi zruším UPC. ted musím být na internetu přes mobil!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2013 Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Napodobne, KrPole, uz nekolikatej po sobe po pulnoci vypadek, zrovna kdyz clovek potrebuje delat do prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Krist Odesláno 4. prosince 2013 Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Přesně, zrovna se pracovně rozjedu a navíc těsně před dokončeným dlouhým stahováním to padne. To by mělo být trestné !! Po půlnoci, Medlánky za tento týden 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2013 Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Stejné problémy Brno - Komín, v pondělí výpadek po půlnoci, úterý od 23:00 do rána neustálé výpadky, pomalé načítání stránek, nebo je nenačetlo vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník whitelight Odesláno 9. prosince 2013 Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Přidávám se k Brňákům (Starý Lískovec) - před chvílí další dlouhodobější výpadek (kolem 5 min.) "ukončený" restartem modemu (Technicolor). Pokud dobře počítám tak je to za poslední týden už potřetí co mě nachytal náhodný výpadek a pomalu se začínám zlobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. prosince 2013 Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Jestliže pomohl restart modemu, tak to výpadek nebude. Sent from my XT925 using Tapatalk Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.