Přejít na obsah

Zakodovane programy u TV LG - host certificate invalid ..

Doporučené příspěvky

Návštěvník fibe

Dobry den

mam novou televizi LG 42LM660s a uplne nove zarizenou digitalni televizi od UPC. Kdyz se snazim vse sprovoznit zobrazi se mi chyba "host certificate invalid - syntax failed" a nemuzu sledovat zadny digitalni kanal. Jen mi to rika "zakodovany program". Nema nekdo radu, jak na to? Televize je zakoupena v Nemecku a na zakaznicke sluzbe UPC mi bylo receno ze je nejpravdepodobnejsi ze chyba bude v televizi. Uz jsem zkousel napriklad nastavit zemi na Rakousko, ale bez uspechu.

Diky.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3844-zakodovane-programy-u-tv-lg-host-certificate-invalid/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Upřesni dotaz, LG neznám, možná někdo jiný...¨

1. Naladíš všechny programy DTV? Kolik? Mělo by jich být cca 130 (tv)

2. Můžeš sledovat nekódované programy (kanály 634 MHZ - Fanda, Nova,..., a 658 MHz - ČT,...)?

ANO - chyba je v dekódovacím (CAM) modulu

NE - chyba nejspíše v nastavení tv

Dobry den,

diky za reakci. Vsechny programy lze naladit, je jich 131 a tusim 16 klasickych. Ty klasicke, nekodovane (Nova, Prima atd) muzu sledovat, ale zakodovane (Nova Sport, Eurosport atd) ne.

Nepíšeš, jestli máš CA modul a kartu? Dost podstatná informace. Považoval bych to za hloupý dotaz, ale registroval jsi se teprve dnes, tak třeba to nevíš. Jestli ano, tak mě nekamenuj za dotaz.

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Návštěvník Retiree

No nebuď tak stručný, zase si musíme ledacos domýšlet! 'Klasické, jak píšeš, tedy nekódované sledovat můžeš.

Máš CA modul se smart kartou od UPC?

NE - nediv se, že nic nevidíš a zakup/pronajmi si CAM (UPC nebo Lica)

ANO - na UPC dosud tvůj CA modul neaktivovali. Ponech tv zapnutý, nejlépe na některý program ČT, dokud se modul neaktivuje. Pokud to bude trvat déle něž 1-2 hodiny, zavolej na UPC a požádej o aktivaci modulu

Máš CAM správně zasunutý do CI slotu v tv?

Máš správně zasunutou kartu do modulu?

Návštěvník fibe

Dekuji za odpovedi. Takze postupne

- CA modul i kartu od UPC mam a vse by melo byt dobre zasunute do CI slotu. Mam oboji zakoupene primo od UPC.

- CA modul by mel byt davno aktivovany, uz jsem tam pred 3-4 dny volal.

- Ohledne toho odkazu, ktery poslal kenny: vice mene presne takovy mi dali u UPC, takze predopkladam ze je to zbytecne?

- Byl jsem si take skoro jisty ze to bude spatnym FW. Primo v nastaveni TV jsem pak aktualizoval software na verzi, ktera je novejsi, nez ta uvedena na strankach LG. Myslis, ze by pomohlo to nainstalovat z te stranky? Je to starsi verze nez ta kterou jsem tam mel predtim.

Návštěvník Retiree

Ideálně ještě ověřit funkčnost CAM v jiném přístroji.

Downgrade fw bývá problematický.

Zkus se ještě podívat na TV Freak http://www.tvfreak.cz/forum/forumdispla ... LCD-plazma

• po 2 týdnech...
Návštěvník lucky

mám úplne rovnaký problém s LG 32LM660S a ani v UPC ani v LG mi nevedia pomôcť - stále "host certificate invalid - syntax failed" kartu vyskúšali priamo v UPC a v inom TV išla

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...